Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

5.

nyári körmök 2019

Ez a legextravagánsabb műköröm a   nyári műkörmök 2019  listánkban. A kevésbé merészek a kövek nélkül is bevállalhatják , az amúgy nagyon megfogó piros csipke mintát. Kevés , olyan körömmel találkoztunk, ami, ilyen egyszerű , nyárias csipke mintát alkalmaz. A Ferrari piros, pedig mindig is örök klasszikus nyári szín lesz.

Nyári műkörmök 2019

4.

Rózsaszín nyári köröm. Nyári köröm minta Minnie egeres rózsaszín színátmenettel
Nyári körmök 2019

Minnie egér és Mickey egér nem megy kis a divatból. Nyáron, ezek a minták kerülnek előtérbe, ahol mi csajok végre kiélhetjük, legszebb álmainkat. Legyél merész és vállalj be egy mintát a kedvenc Disney hősöddel, hogy mindig örömet okozzon , amikor ránézel. Szinte bármilyen színnel kombinálhatod és nem maradnak el a bókok sem utána, mert mindenki rajong a Disney karakterekkel. Vállald be a nyári műkörmök 2019 egyik legcukibb kivitelezését 🙂

3.

2019 nyári körmök

Az absztrakt mintáké a nyári műköröm minták 2019 legfeltűnőbb, mostani újdonsága, legalábbis szerintünk. A kék árnyalatai a nyárhoz közelálló színek, amit megbolondítottak aranycsíkokkal és, ezzel már feltűnőbb és varázslatosabb mintákat varázsoltak rá.

Lapozz a folytatáshoz.->

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response