Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Esküvői körmök

Azért írtuk meg az  Esküvői körmök 2019  cikkünket,hogy megtalálhasd álmaid legszebb esküvői körmét. Már készülsz a Nagy napra és azt szeretnéd,hogy minden tökéletes legyen?A körmeidnek is ragyogniuk kell,csakúgy,mint neked! Az esküvői körmök 2019 ,pont neked íródott,hogy miután megtaláltad álmaid hercegét ,megtalálhasd a leggyönyörűbb esküvői körmöd is a Te nagy napodra. Az esküvő az egyik legcsodálatosabb esemény az életünkbe és természetes,hogy valami olyat szeretnél,ami más mint a többi.

A saját esküvőjén egy Nő, mindenképp csillogni és tündökölni szeretne.Ilyenkor azonban nagyon sok stressz éri a menyasszonyt. Rengeteg problémát tud okozni az esküvő megszervezése,hiszen dönteni kell a dekorációról,a felszolgált ételekről, a vendék listájáról, az ültetési rendről és stb. stb. még nagyon hosszan sorolhatnánk,hogy mennyi feladat hárul ilyenkor a szerelmes párra. A sok stresszt és idegeskedést elkerülve kell egy kis „Én idő” is a Menyasszonynak,hogy lélekben is felkészülhessen,arra a napra,amit már régóta tervezget és vár.

Fontos,hogy az eseményen ,úgy jelenhessen meg,mint egy tündöklő hercegnő és ne ,úgy mint egy agyonstrapált cseléd. A kinézet és ruha nagyon fontos tényezők. Mondhatnánk,hogy külsőségek,de az igazság az ,hogy igenis sok múlik azon,hogy milyen egy nő hangulata,hogy azt viseli,amit szeretne és elégedett a megjelenésével. Ilyenkor egy nő kivirul és természetesen,így a hangulatát is befolyásolja.

Nagyon fontos tényezők tehát , a külsőségek is . Pláne egy esküvőn. A saját esküvődön! Fontos,hogy milyen legyen a körmöd. Szerencsére itt jó eséllyel megtalálod

Itt az idő,hogy a legszebb esküvői körmök 2019 között megtaláld a hozzád leginkább közelállót. A legelegánsabbat vagy éppen a legvadabbat keresed? Itt mindkettőből találsz tökéletes választást az alkalomhoz.Ahhoz,hogy az esküvődön ragyoghass itt megtalálod a számodra tökéletes Esküvői körmök 2019 közül a kedvencedet. Legyen egyszerű szalon kocka köröm vagy ,inkább mandula alakú esküvői köröm?

Esküvői körmök képei itt:

Esküvői körmök
Esküvői körmök

Az esküvői körmök 2019 általában a fehér színnél maradnak,hisz ez illik a menyasszony ruhájához is és persze az ártatlanságot is jelképezi. Ennél a körömnél egy Babyboomer szín átmenet van,ami egy enyhe rózsaszínt csempészik a fehér háttérbe. Ezen az alkalmon elfogadható a sok és méretes kövek használata is,hisz a csillogás a lényeg, meg,hogy tetsszen a viselőjének persze. A virágok vidám és tavaszias hangulatot adnak az elegancia mellé. Ezt a díszítést porcelánnal szokták kivitelezni,hisz a szirmok így 3D-s en tudnak megkötni. Ezen kívül van más 3D gél is, ami kifejezetten az ilyen díszítésekre alkalmas és csodálatos 3D virágokat lehet vele formázni.

Arany esküvői körmök
Arany esküvői köröm

Bár a fehér az esküvői körmök 2019 színskálájának nagy része,mégis érdemes más fele is kikukucskálni. Az arannyal,bronzzal vagy akár az ezüsttel is felválthatod a körmeid színét a nagy napra. Az arany elegáns és meglehetősen vonzza a tekintetet. Apró csillámporosan vagy egy nagyon vissza fogott díszítéssel nem lesz se sok se kevés.

Csipkés esküvői körmök

A csipke az esküvői körmök 2019 alapja. A csipke képes elegánssá tenni a legegyszerűbb körmöket és rengeteg féle változata lehet. A virág mintás csipke, kővel is könnyedén díszíthető,így nem csak kecses de csillogó is lesz. Apróbb köveket érdemes belerakni,hogy ne vonja el a tekintetet a szépen kidolgozott csipke mintáról. A kövekkel óvatosan kell bánni ugyanakkor, hiszen ha nincsenek jól rögzítve,akkor könnyedén kieshetnek ,ha beleakadnak valamibe. Ha köveket szeretnél az esküvői körmödbe,akkor figyelmeztesd a körmöst,hogy mindenképp tartósan rögzítse a köveket,hogy ne a nagy napon kelljen foglalkoznod vele és ne lehessen szomorkodás végül a történetből.

Esküvői köröm képek

Esküvői köröm

Egy bohókásabb körömre vágysz? Nem vagy a szolid és elegáns híve? Inkább csinálnál valami igazán alaklomhoz illő körmöt,ami még mosolyt is csal a vendégek arcára? Na nem azért ,mert nem tetszene nekik,hanem pont ellenkezőleg.Ez egy igazán huncut köröm,ha valami izgalmasabbra vágysz. Szép kivitelezésben mutatós és szép tud lenni,még a Nagy napodon is.

Egyszerű köröm minták 2019

A tökéletes Esküvői körmök 2019 az egyszerűségben is rejtőzhet. Itt is Babyboomer technikát alkalmaztak,ami azt jelenti,hogy a rózsaszínből egy színátmenet húzódik,egészen az aljáig,ahol már fehér a köröm. Így nem lesz rikítóan fehér a körmöd,ha nem szeretnéd . A kövek elrendezése csak a fantáziádon múlhat,de ez az ékkő szerű dekoráció a kövekkel,mindenképp megér egy átgondolást .

Elegáns esküvői körmök

Ez a köröm nagyon elegáns és titokzatos. A mintázat, olyan mintha csipke lenne,de az alakzatok sokkal távolibbak egymástól. Titokzatossága a néhol beszínezett formákban rejlik. Nyári körmök között is kiemelkedően szép. A szépsége,abban van,hogy nem szimmetrikus teljesen .A kő ferdén van rajta ,vagyis inkább féloldalasan átlóban, ez is megtöri a szimmetriát. Érdemes valami különlegesebb ,akár halványan színes és egyedi követ választani a díszítésre,hogy jól domináljon a hangulata ,ennek a elegáns esküvői körömnek.

Körmök 2019

metál fényes,francia  matt esküvői körmök

Az utóbbi években nagy divatnak örvend a metál hatású köröm. Fémes színe van és visszatükröződik. Sokféle színben megfordulhat egy Esküvőn . Arany, ezüst ,bronz,sötét ezüst vagy akár halvány rózsaszín is jól passzolhat a nagy naphoz,ha jól van elkészítve. A matt alappal és a fényes francia csíkkal készített esküvői körmök nagyon ötletesek és látványosak. Ugyanakkor egy kicsit se érezhető soknak vagy túlzónak. Ami a legjobb benne,hogy akár gél lakkal is elkészíthető és a saját körmeiden is látványosan tud mutatni,hiába kisebb.

Rózsaszín menyasszonyi körmök
Rózsaszín Esküvői körmök

Ha a ragyogás és tündöklés híve vagy,akkor ezt a körmöt neked találták ki. Sok fodros minta díszíti ,ami elengedhetetlen,ha habos-csajos körömre vágysz. A rózsák porcelánból vannak rajta.A rózsaszín egy igazán csajos választás és biztosan nem fogsz melléfogni vele,mert jól passzol a fehér ruhához. Az apró gyöngyös díszítés már csak az igazi hab a tortán. Ezt a díszítést,csak merészebb hosszú körmökre lehet látványosan elkészíteni,hiszen nagyon összetett a minta és kisebb körmön túlzsúfolt lenne.

Ha még több Rózsaszín esküvői körmök 2019 között keresgélnél kattints 

Körmök

Akár a lábadat is feltuningolhatod a nagy napra,ha elég bevállalós vagy itt egy szuper ötlet. Az ötlet egyébként,adott a kézre is. A Metál ezüst színű körmeid mellé a gyűrűsujjaidat teljesen kirakathatod kisebb- nagyobb kövekkel. A hatás mindenképp nagyon látványos lesz és természetesen az alkalomhoz illő. Ez egy igazán esküvői körmök 2019 között is látványos megoldás.

Te is rajongsz a háziállatokért? Néz meg az egyik legaranyosabb cikkünket,amiben megismerhetsz ,olyan édes kutyákat,akiket azonnal haza is vinnél magaddal. A Legaranyosabb kutyafajták ,50 olyan kutyafajtát mutat be neked,amikről korábban még nem is hallottál.

Nézd meg a legújabb Esküvői körmök 2019 cikkünket is . 

Nyári körmök 2019 -es cikkünkben további képeket találhatsz. Kattintva megtalálhatod az idei legszebb Nyári körmök között a kedvencedet .

Ha ennél is több Nyári műkörmök 2019 között is megtalálhatod álmaid legszebb körmét. Attól szép,hogy különbözünk,hogy mindenkinek más tetszik, így adj esélyt és ha továbbra se találtad meg a számodra ideális legszebb esküvői körmök 2019 között a kedvencedet,akkor nézd meg ezt a cikkünket is .

A Nyári műkörmök 2019-ben is rengeteg szép körmöt találhatsz magadnak .

 

Ha ilyen díszes látványos körmöt szeretnél mindenképp egy profi körmöst keress fel. Ahhoz,hogy az esküvőd is ragyogó legyen neked is ragyognod kell.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response