Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Tavaszi köröm minták 2019

Eljött az idő,hogy megmutassuk a legszebb tavaszi köröm minták 2019 top listánkat. Megmutatjuk,hogy idén tavasszal milyen trendek lesznek előtérben és milyen újdonságokkal leptek meg minket idén a szakma nagyjai.

A tavasz  sok apró meglepetéssel kecsegtet,hiszen az idei évben inkább, a visszafogottabb színek és absztraktabb alakzatokkal van díszítve a tavaszi köröm minták 2019.

Kockák, körök és a vonalak a fő domináló elemeik. Sokszor vissza köszön a diszharmónia. Az egyszerű,de kreatív jellemezné talán a leginkább. A rövid körmök élveznek idén előnyt és leginkább a kocka forma,illetve a kisebb mandula forma tavaszra a divat.

Bizonyára találtok nektek tetsző körmöt. A képeket ne felejtsétek lementeni a körmösötöknek

Itt vannak az első tavaszi körmök 2019 (következő lapokon is folytatódik a top lista) :

1.

tavaszi köröm minták 2019
Tavaszi körmök 2019

Egy régi minta tűnik most újra fel. Ez a fekete-fehér kockás köröm tökéletesen illik szinte minden ruhához . Nagy előnye,hogy nem is komor ,ahhoz,hogy elrontson egy gyönyörű napsütéses tavaszi reggelt.

Elég diszkrét egy munkahelyre bemenni is és elég bohókás csajos ahhoz is ,hogy akár egy lenge tavaszi ruhával is viselni lehessen ezt a tavaszi körmök 2019 kollekciót.

2.

tavaszi körmök

Nagyon egyszerű nonfiguratív minták egy teljesen natúr alapon. Az arany ebben a kombinációban nagyon szépen élénké teszi, ezt az amúgy egyszerű és elegáns körmöt.

3.

köröm trend

Ez a tavaszi köröm minták 2019 a hologramos technikát alkalmazza. Egy vidám tavaszi színnel igazán feldobható az amúgy is látványos díszítés. Hagyd,hogy a tavaszi napsütésben ragyogjanak sok színárnyalatban a körmeid,hogy te is ragyoghass.

4.

tavaszi köröm minták 2019

A dupla francia idén tavasszal indul hódító útjára. A tavaszi köröm minták 2019 egyik újdonsága.Nem is sok és mégis színes látványos. Ezzel a szín kombinációval teljesen Tommy Hilfiger lesz, a stílusát tekintve is.

Már csak egy Hilfiger karkötő kellene mellé és tökéletes lenne az összhatás. A dupla francia csíkok természetesen rengeteg színkombinációval megvalósíthatóak.

tipp: Arra kell csak figyelni,hogy a két kiválasztott szín tényleg jól mutasson egymás mellett. Akár csak egy szín két különböző árnyalatát is választhatod,ha a tökéletes harmónia fontos számodra

 

 

Körmök 2019

5.

A tavaszi körmök 2019 vidám színeket is tartogat. A baba kék idén nagy nyilvánosságot kap. A nonfiguratív kockákra épített díszítés egy újfajta látószög.Ez az Élénk és bohókás minta,ami az első napsütésekben képes felvidítani.

 

6.

tavaszi körmök

Idén a tavaszi köröm minták 2019  előtérbe állítja a természetes  köröm mintákat. Ez a márványos minta az idei trendeket teremti. Ugyan úgy hódít a leopárd minta és különböző természetes kavics minták.

7.

A francia csíkokat kicsit megbolondítjuk és fordított színekben használja. Egy-két ujjon átlóban festve elveszti az egységes hatását és kicsit lazább lesz ezáltal. A fehér -piros párosítás tuti választás,ha egy nőies vagány hatásra vágysz.

Ugyanígy használhatunk más szín kombinációt is . Kicsit merészebb a fekete-fehérrel,de annál látványosabb.

 

Tavaszi körmök 2019

8.

2019 tavasz

Az átlátszó alap kapott egy finom fehér selyemhatású fedést.Itt a minta is sokkal egyszerűbb. A terep zöld idén nagy siker lesz a köröm terén. Itt is ez a terep zöld szín jelenik meg a virágoknál,amik az egyszerűségük ellenére,nagyon szépek.Az egyszerűségében rejlik a szépség ennél a tavaszi köröm minták 2019 díszítésnél.

Ha a Gél lakk köröm minták 2019 jobban érdekelnek,nézd meg az arról szóló top listánkat is : https://csajokoldala.hu/top-15-legszebb-gel-lakk-mintak/

9.

Az árnyalatok játéka. Néhol sötét kék néhol pedig világos kék átmenetbe megy. A csillámok az idei, 2019 Oscar gálán is  sokszor megjelentek.

Tavasszal is sok vidám,élénk színt tud még látványosabbá tenni,ha egy kicsit hagyod csillogni,mint itt is például foltokban van rá fedve a csillám por.

 

10.

A piros az örök nőiességet sugározza. Ezt a körmöt, mintha Kína világa ihlette volna meg.Köröm fóliával lehet kivitelezni a díszítést. Az arany idén nagyon kedvelt színe a tavasznak is. A fekete nem mindig teszi komorrá,ahogy itt látható. Itt egy kis elegáns vonalat csempész bele,ami nagyon jól mutat az arannyal.

Köröm minták

11.

tavaszi köröm minták 2019

Ez a tavaszi köröm minták 2019 is az egyszerűségre épít. A fehér alapon bármilyen szín jól mutathat,de a fekete a legsztenderdebb és ,ehhez a mintához ez kifejezetten jól áll.

A káoszos vonalakból kirajzolódó fejek nagyon ötlet gazdagok és kreatívak,mégsem túl sok egy hétköznapi viselethez sem. Ez a tavaszi körmök 2019 tovább viszi az idei absztrakt minták iránti rajongást és megmutatja egyszerű színekkel és alakzatokkal is milyen érdekes körmöket tudunk elérni.

12.

 

Köröm minták 2019

Itt is a fehér a fő szín,ami az idei tavaszi köröm minták 2019 egyik jellemző megjelenője. A korábbi években ritkábbak voltak a fehér körmök és az utóbbi időben kezd el a francia köröm kiteljesedni és felváltja a teljes fehér alapot. A kövek teszik ragyogóvá az egyszerűbb ujjakon a kivitelezést.

A gyűrűs ujj díszítése viszont igazán különleges. Átlátszó alap lett építve,ráadásul kellően vastag,hogy véletlenül se törjön be, de elég vékony ,hogy szép esztétikus maradjon.

Apró és vékony csillámos vonalak díszítik és a kövek még inkább felturbózzák.A köveknél vigyázni kell,hogy jól legyenek rögzítve köröm ragasztóval vagy bele legyen építve a körömbe,mert ha kiesik,akkor kicsit se mutat már olyan jól ,mint korábban.

Tavaszi körmök

13.

A virágok egy elég tipikus tavaszi díszítés,de sokan szeretik.A tavaszi köröm minták 2019 ezért nem is hagyhatja ki,az idei divatból sem.

Én is imádom a színes virágmintákat és mikor mutatna jobban,mint tavasszal.Azokon az ujjakon ,ahol nincs virág minta ,de nem szeretnéd,hogy üresek legyenek ott tökéletes a képen látható technika.

Vékony vonalak,összekötve nagyon apró kövekkel. Itt fontos,hogy a kövek tényleg nagyon aprók legyenek,hogy ne legyen ” túl sok” hatása. A natúr háttér fontos,hogy jól látszódjon a virág. A szép összhatás kedvéért a válassz egy-két színt maximum,de ne többet,mert akkor átmehet túl giccsesbe.

HA már a nyarat hiányolod inkább,akkor nézd meg a 2019 nyári műkörmök cikkünket is ,amit ide kattintva találsz meg : https://csajokoldala.hu/top11-2019-nyari-mukorom-mintak-2/

14.

A fekete-fehér kombináció továbbra is nagyon menő marad. A kusza vonalak és egy-egy elrejtetett kő teszi elragadóvá a káoszt. A díszítésnél a legfontosabb,hogy az alakzatok egyenes vonalakból álljon,de ne alkosson ismert alakzatot.

Természetes más szín kombinációkkal is legalább ennyire látványos lenne ez a tavaszi köröm minták 2019. Itt is három színt használnak ,hiszen a szürke is megjelenik egyik-másik oldalán az alakzatnak.

A szürke nagyon sok más kombinációhoz is szolgálhat tompításul. Például egy fehér-piros vagy egy sötétkék-fehér alkotáshoz.

2019 Tavaszi

15.

tavaszi körmök 2019

A tavaszi körmök 2019,egyik kedvence a csíkok itt is helyet kapnak. A fekete-fehér szín lett is a választás,ahogy ezt idén megszokhattuk. A Fekete alakzat,viszont nagyon érdekes elegáns és látványos egyszerre. A fehér halovány csíkok teszik kicsit könnyedebbé.

Bátran hordható,akár hétköznap a munkába is vagy egy előadásra menet is nagyon elegánsan mutat ,egy estélyivel is. A tavaszi köröm minták 2019 listánkban ez egy teljesen újdonsült minta,ami az idei divathoz tökéletesen passzol.

Akár egy fekete-halvány rózsaszín párosításban is kipróbálhatod.Annak sokkal „cukibb hatása lesz,de egy kicsivel kevésbé lesz elegáns.

+1

Ez a szín az idei tavaszi körmök 2019 egyik nagy kedvence. Idén tavasszal a khaki zöld sok helyen újra megjelenik,mind az öltözködésben,mind pedig ezáltal a köröm világban is.

Ez a szín is jól mutat a fehérrel vegyítve.A minták tekintetében idén az absztrakt alakzatok és a sötét -világos két színes megoldások vannak előtérbe.

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response