Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 

A gél lakk, egy már jól elterjedt formája, annak, hogy ne kelljen naponta újra festeni a köröm lakkot. Sokan nem szeretnének műkörmöt, vagy sokan egyszerűen csak erősíteni akarják a körmeiket. Mindegy milyen okból, de a gél lakk köröm minták 2019 egy tökéletes választás. Ha elég erősek a saját körmeid, akkor azért,mert sokkal természetesebb,mint a műköröm. Ha nem elég erősek a saját körmeid, akkor, pedig a gél lakk alatt megfelelően tudnak nőni és erősödni, hiszen megvédi a külső hatások ellen,amik roncsolnák. A gél lakk , másik nagy előnye, a köröm lakkal szemben, pedig az, hogy ,mint egy műköröm, ugyanúgy képes, akár 1 hónapot is tartósan bírnia, ha hozzáértő körmös készíti. Hozzá kell tennünk, hogy a gél lakk könnyebben elkészíthető otthon is a magad számára, de azt is csak utánajárással, megfelelő eszközökkel,anyagokkal. A legszebb gél lakk köröm minták 2019 cikkünkben össze szedtünk, néhány válogatást, olyan gél lakk mintákból,amik remélhetőleg elnyerik a tetszésed.

 

15.

Fiatalos, lendületes vidám. Ezek a szavak jellemzik leginkább, ezt a bájos rózsaszín gél lakk köröm minták 2019. Igazi nyárias hangulata van.

14.

Mint egy gyönyörű festmény, olyan ez a minta. Látszik,hogy nagyon aprólékos és precíz munkával készült. Ehhez, inkább a körmösödet kérd meg, hogy elkészítse, persze ha ügyes vagy ,akkor magad is bevállalhatod.A natúr szín,kicsit szolidabbá és visszafogottabbá tette az összhatást, de ez által nagyobb figyelmet hagyott, a szépen kidolgozott látványos mintára.

13.

Egyszerűbb virágminta egy egy kis árnyalással, amik csodálatossá varázsolják.Ha tetszik ez a rózsaszín gél lakk minták 2019 , vagy csak szereted a rózsaszínt nézd meg másik köröm minták összeállításunkat :Top 11 legszebb rózsaszín műkörmök

 

12.

Egyszerű minta, mégis nagyon szépen fel tud dobni bármilyen színt. Válogass, minél élénkebb színeket az átlózásnál, pedig fontos, hogy megtartsd a szimetriát.

 

11.

A rózsaszín-fekete kombináció mindig is a kedvencek közé tartozott.Ezzel a kis köves megoldással elegánssá teszi .A szívecske gél lakk minták 2019, pedig mindig egy bohókásabb forma lesz. A kettő kombinációja nagyon elegáns megoldás.

Ha érdekelnek a műköröm minták, akkor nézd meg , egy másik cikkünket is: Top10 2019 nyári műköröm minták

 

10

Gél lakk minták 2019

A pöttyös minták,mindig látványosak és édesek egyaránt. Ez az egy fehér alappal készült köröm, amin a gél lakk minták, igazából, rózsaszín pöttyök. Szépsége nagyrészt abban rejlik,hogy nagyon szép szín összhangot alkalmaznak.Ezek a gél lakk minták, nagyon egyszerűek,de annál látványosabbak és szebbek .Ha érdekelnek a  műköröm minták, akkor nézd meg ,egyik másik cikkünket is :Top11 2018 nyári műköröm minták /2.

9.

 

gél lakk minták

Nagyon egyszerű,mégis szép gél lakk köröm minták 2019 listánk türkiz színárnyalata.Ez a minta egy kis kézügyességgel,akár otthon is elkészíthető.Kísérletezhettek bármilyen más színnel is,akár  türkiz,lehet a minta is.Így teljesen más hatást ad.

8.

Teljesen natúr színű alap. Apró csipke mintákkal van díszítve a gyűrűs ujj. A középső,pedig apró pöttyökkel. A pöttyök,mindig bájosak. A kisujjon a nagy gyöngyöt,mi talán kicsit soknak találjuk,de ízlése válogatja.

7.

gél lakk minták

Apró festett virágok. Színes,pompás,vidám.Ezek a jellemzői.A kövek talán már soknak ígérkeznek Merész neon pink szín választás. Nyári hangulata fogott meg minket,hogy bekerült a gél lakk köröm minták 2019 összeállításunkba.

6.

Nagyon csajos, és nagyon rózsaszín. Szép színpárosítás, ezért választottuk a gél lakk minták 2019 listánkba. Elegáns megoldás a virág minták között futó hullám vonalak.A színátmenet még jobban összhangba hozza a gél lakk minták

5.

Lila-rózsaszín virágos oldallal. Szép színátmenetekkel , ezek a gél lakk minták is nagyon szépek tudnak lenni. A lényeg,hogy olyan színeket keress,amik jól kompenzálják a fehéret.

 

4.

Gyönyörű nyári tengerész gél lakk köröm minták 2019 .Ezektől körmöktől megjön az ember kedve,hogy leugorjon a tengerpartra. Válaszd a horgonyt vagy a kis tengeri csillagot, ezzel nem lőhetsz mellé és mindenképp szuper nyaralós köröm lesz belőle.

3.

A sötét lilához nagyon jól tud passzolni a fehér.A csillogó flitterek feldobják és látványossá teszik.

 

2.

A rózsaszín csillám megszórás szépen ragyog rajta.A lila inda minta,pedig elbűvölő.

1.

Pöttyös, csíkos,virágos. Ez a köröm szolid színével bemutatja,hogy jól is tud kinézni, ha vegyítjük a mintákat. Elég , annyit tenni,hogy a színválasztást visszafogjuk, és maga a gél lakk mintákra fordítjuk a hangsúlyt.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response