Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Nyári Körmök 2019

Végre szép az idő és  süt a nap. Ideje, hogy feledésbe merüljenek az unalmas őszi és téli színek.  Jöhet a trendi, színes , vidám nyári körmök ideje.Itt a nyári köröm minták 2019 listánk és  megmutatjuk, hogy 2019-ben milyen nyári körmök 2019 lesznek az előtérben . A cikkben megtalálhatod , azokat a trendeket, melyek jellemezni fogják a   nyári köröm minták 2019 színeit. Reméljük találsz olyat, amibe beleszeretsz első látásra 😉

10.

Nyári köröm minták 2019 fehér virág mintás rózsaszín csillámporos köröm
nyári köröm minták

Igazi nyári, rózsaszínes virág mintás műköröm. Jól passzoló színekkel fel lehet dobni egy egyszerű és szép mintát is. A lila és rózsaszín kombináció, pedig csajos és nyárias egyaránt. A következő gombbal megnézheted a többi kép gyűjteményünket is a nyári műköröm minták 2019 közül 🙂

9.

Sötét Lila  kavarodásos,elmosódott mintázat rózsaszín alapon.
Sötét lila nyári köröm

Itt is a lila szín lett kihangsúlyozva a rózsaszínt megtörve egy kicsit. A hatása , olyan , mintha egy Van Gogh festmény ihlette volna meg. Szép , kecses ,elegáns és valami más ,mit amit eddig megszoktunk. Ez a minta, azért fogott meg minket,mert nagyon egyszerű, de mégis látványos.

Ha kifejezetten rózsaszín nyári köröm mintákat keresel nézd meg az erről szóló cikkünket is 😉 : https://csajokoldala.hu/rozsaszin-nyari-kormok

Nyári Köröm minták 2019

8.

Eper mintázatú nyári köröm minta
nyári köröm minta 2019

Mi lehetne jobban a nyárhoz kötődő, mint az eper. Az eper élénk , vidám és bohókás. Kell ennél nyáriasabb  egy  nyári műkörmök 2019 listában. Szépen megoldották, hogy ne legyen túl nagy kontraszt a fehér és piros átmenetbe, ugyan akkor az előteret, mégis az eper minta kapja. Mi már meg is kívántuk az epret. Ti, hogy vagytok vele? 😉

7.

nyári köröm minta szitakötős minta sárga színű köröm. Narancssárga nature alappal kombináltan
2019 nyári műköröm minták

A sárga a legnyáriasabb szín. Eleven és vidám hatást kelt, kissé bohókás. A minket megfogott ,ezen a körmön, mégis az a szitakötő minta. Nagyon szépen lett megfestve, elegáns kisugárzást ad, az amúgy merészebb szín összeállításnak. Ugyanakkor, eltudnánk képzelni kékkel vagy, akár zölddel is ezt a szitakötő mintát, valószínűleg , azon is látványos lenne. Igazán a nyári körmök 2019 közé tartozik.

6.

nagyon elegáns esküvői körmök 2019 vagy ballagási körmök 2019 arany fekete csíkkal díszített köröm
Esküvői körmök 2019

Az örök klasszikus fekete pártiak számára is készültünk egy összeállítással. Ez egy nagyon elegáns köröm. A natúr szín kicsit megtöri a fekete kisugárzását. Az arany teszi ünnepibbé, elegánsabbá, ha kissé nyáriasabb, hatást szeretnél, vagy egy kicsit kevésbé ünnepit, akkor egy sötét kékkel lecserélheted az aranyat és mégis a natúr jól fogja kompenzálni a színhatást.A  nyári köröm minták,egyik legelegánsabb választása,ami akár egy esküvőn is megállja a helyét.

Ha elegáns körmöket keresel,akkor nézd meg az Esküvői körmök 2019 cikkünket is. Biztosan találsz,olyan ámulatba ejtő esküvői körmöt,amibe azonnal beleszeretsz. IDE kattintva találod meg.

5.

nyári körmök 2019

Ez a legextravagánsabb műköröm a   nyári műkörmök 2019  listánkban. A kevésbé merészek a kövek nélkül is bevállalhatják , az amúgy nagyon megfogó piros csipke mintát. Kevés , olyan körömmel találkoztunk, ami, ilyen egyszerű , nyárias csipke mintát alkalmaz. A Ferrari piros, pedig mindig is örök klasszikus nyári szín lesz.

Nyári műkörmök 2019

4.

Rózsaszín nyári köröm. Nyári köröm minta Minnie egeres rózsaszín színátmenettel
Nyári körmök 2019

Minnie egér és Mickey egér nem megy kis a divatból. Nyáron, ezek a minták kerülnek előtérbe, ahol mi csajok végre kiélhetjük, legszebb álmainkat. Legyél merész és vállalj be egy mintát a kedvenc Disney hősöddel, hogy mindig örömet okozzon , amikor ránézel. Szinte bármilyen színnel kombinálhatod és nem maradnak el a bókok sem utána, mert mindenki rajong a Disney karakterekkel. Vállald be a nyári műkörmök 2019 egyik legcukibb kivitelezését 🙂

3.

2019 nyári körmök

Az absztrakt mintáké a nyári műköröm minták 2019 legfeltűnőbb, mostani újdonsága, legalábbis szerintünk. A kék árnyalatai a nyárhoz közelálló színek, amit megbolondítottak aranycsíkokkal és, ezzel már feltűnőbb és varázslatosabb mintákat varázsoltak rá.

2.

Virágos fehér nyári köröm rózsaszínnel kombinálva.
műköröm minták 2019

Ez egy másik új, virágminta , amit a szolidabb műköröm kedvelők is szívesen viselhetnek. Szinte egy festmény maga a virág és erre szerették volna a nagyobb hangsúlyt tenni, így csak egy natúr rózsaszínnel kombinálták. Ha te merészebb vagy,akkor próbáld ki bevállalósabb színekkel is ezt a festmény mintát.

Nézd meg a legszebb gél lakk minták cikkünket is, ha szereted a köröm mintákat:Top 15 Legszebb gél lakk minták

1.

Sötét zöld metál színű ,elegáns  fekete díszítéses köröm.
nyári körmök

Ez a zöld a nyári műkörmök 2019 listánk, egyik  nagy kedvence. A Minta egyszerű, de egy , ilyen erős színhez nem is kell több, A mintába jól kihangsúlyoztak és hozzáillesztettek, egy amúgy nagyon merészt színt.

Ha itt nem találtad meg a neked tetsző 2019 nyári műköröm minták között a kedvencedet, akkor nézd meg a második összeállításunkat, melyet a nagy érdeklődésre való tekintettel állítottunk össze: Top11 2019 nyári műköröm minták /2.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response