Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

A legszebb rózsaszín körmök

A  rózsaszín körmök midig a nőiesség és a játékosság világát tükrözni. A rózsaszín köröm tökéletes választás, ha nyárias, vidám hangulatra vágysz. Sok ruhához passzol és lehetsz vele szolid , de extrémebb körmöket is találsz a választékban. Ez a szín egy igazán örök kedvenc szinte minden csaj számára és rengeteg más színnel párosíthatod. Számomra az abszolút tabu a piros színnel kombinálni , de ez ízlés kérdése, kinek hogy tetszik. Remélem a képek között rátalálsz a számodra tökéletesre , vagy legalábbis ötletet nyersz belőlük.

 

Erősebb rózsaszín körmök választásával a sima francia körmöket is élénkebbé tudjuk varázsolni. A csillámporok csodásan díszítenek és kicsit ragyogóbbá varázsolják az egyhangú hétköznapokat , úgyhogy  hajrá. Rengeted színű csillámpor létezik, tökéletesen beletudjuk álmodni a köröm összeállításunkba és ezzel kicsit feltudjuk dobni akár az egyszínű , akár a francia körmeinket.A nyári körmök között,idén hódít.

Rózsaszín metál fényű esküvői körmök 2019. Kövekkel kirakott rózsaszín körmök 2019

Rózsaszín nyári körmök 2019A Krómhatás épp fénykorát éli.Van kékben , zöldben, pirosban ,rózsaszínben, ezüstben, aranyba , tehát a lehetőségek határtalanok Bármelyik egyszínű unalmasabb körmöt megszínez egy kis játékossággal. Rózsaszínben például csodálatos hatást vált ki. Elég pár kő is mellé és már búcsút is mondhatunk a semmilyen , unalmas körmöknek, helyette 2018 nyári  legszebb rózsaszín körmök listánkból, inkább tájékozódj.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response