Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

A legszebb rózsaszín műkörmök

A  rózsaszín műkörmök midig a nőiesség és a játékosság világát tükrözni. A rózsaszín köröm tökéletes választás, ha nyárias, vidám hangulatra vágysz. Sok ruhához passzol és lehetsz vele szolid , de extrémebb körmöket is találsz a választékban. Ez a szín egy igazán örök kedvenc szinte minden csaj számára és rengeteg más színnel párosíthatod. Számomra az abszolút tabu a piros színnel kombinálni , de ez ízlés kérdése, kinek hogy tetszik. Remélem a képek között rátalálsz a számodra tökéletesre , vagy legalábbis ötletet nyersz belőlük.

1.

Esküvői körmök 2019. szépen fekete díszítéssel elkészített rózsaszín köröm.
Rózsaszín műkörmök

A rózsaszín műkörmök szolid halvány változata , amit egy fekete csipkeminta könnyen feldobhat, ha még ennél is vissza fogottabb elegáns csipkemintára vágysz válaszd a fehérrel díszített változatát. A csipke minta mindig sexy a pasik számára , hiszen gondold csak meg , hogy a fehérneműknél is az egyik legkedveltebb típus. Arról ne is beszéljünk , hogy szolidsága elegánssá varázsolja, ha kicsit látványosabb  körömre vágysz több ujjad is lehet csipkemintával díszítve , így kicsit feltűnőbb lesz a hatása. Az elegáns minta,akár egy ünnepélyre, ballagásra vagy Esküvői körömnek is ideális.Talán érdekelnek az  Esküvői körmök?

Itt megnézheted az Esküvői körmök 2019-es cikkünket is ha érdekel

2.

Csíkos rózsaszín nyári körmök kagyló díszítéssel. Kövekkel kirakott körmök.

Csíkos rózsaszín műkörmök

Ez egy kifejezetten nyárias darab a  rózsaszín műkörmök közül. Már tavaly nyár végére divatba jött a középső ujjon látható kagyló minta, ami idén is a kedvencek közé kerül a nyárias ugyanakkor visszafogottabb körmöt kedvelők számára tökéletes választás, hiszen nem kell , hogy kirívó színe legyen mintájának különlegessége feldobja az összképet. A csíkos minta kifejezetten a nyár védjegyévé is vált itt egy natúrabb változatát láthatjuk , de a fehér csíkok helyett lehet  például az a rózsaszín  ami a mutatóujján látható így még nyáriasabb , vidámabb hatást ér el.

Ha érdekel Nyári körmök listánk, akkor itt megnézheted itt 

Erősebb rózsaszín műkörmök választásával a sima francia körmöket is élénkebbé tudjuk varázsolni. A csillámporok csodásan díszítenek és kicsit ragyogóbbá varázsolják az egyhangú hétköznapokat , úgyhogy  hajrá. Rengeted színű csillámpor létezik, tökéletesen beletudjuk álmodni a köröm összeállításunkba és ezzel kicsit feltudjuk dobni akár az egyszínű , akár a francia körmeinket.A nyári műkörmök között,idén hódít.

4.

Rózsaszín metál fényű esküvői körmök 2019. Kövekkel kirakott rózsaszín körmök 2019
Rózsaszín nyári körmök 2019

A Krómhatás épp fénykorát éli.Van kékben , zöldben, pirosban ,rózsaszínben, ezüstben, aranyba , tehát a lehetőségek határtalanok Bármelyik egyszínű unalmasabb körmöt megszínez egy kis játékossággal. Rózsaszínben például csodálatos hatást vált ki. Elég pár kő is mellé és már búcsút is mondhatunk a semmilyen , unalmas körmöknek, helyette 2018 nyári  legszebb rózsaszín műkörmök listánkból, inkább tájékozódj.

5.

Virág mintával díszített Nyári körmök 2019. Fehér rózsaszín színárnyalatú francia köröm.
Virágos nyári körmök 2019

Rózsaszín műkörmök

A virágminta még mindig menő és az bennük a legjobb , hogy rengeteg formájú, mintájú virágmintát választhatunk . Akár a kedvenc virágunkat is ráfestethetjük a körmösünkkel. Nekem például a kedvenc az orchidea , ami szintén rózsaszín - lilás színével jellegzetes, így fehér alappal vagy franciával jól mutat. A virágminta tipikus nyári - tavaszi hatású és boldogságot áraszt. Tehát elő a boldogsággal. A  listánk csak útmutatás, minden a fantáziádon múlik.

6.

Ha egy extrémebb , nyárias körömre vágysz akkor a neon rózsaszín műkörmök kombinálhatóak citromsárgával vagy esetleg egy kisebb színkavalkáddal . Ez a pöttyös díszítés, lehet más színnel is fesztiválos és felettébb vidám , bohókás. Ha mégsem vágysz ennyire extrém körömre, akkor halványabb rózsaszín választásával már egy teljesen más hatást tudsz elérni ezzel a mintával

7.

Esküvői körmök
Rózsaszín esküvői körmök

A kékkel kombinálva bohókás hatású. csodaszépek a virágminták ezen a körmön és nagyon szépen összhangban van a kék és a rózsaszín , hogy a virágon mindkettő megjelenik. Egyszerre elegáns és nyárias. Akár  könnyed nyári Esküvői körmök között is  ideális.

8.

rózsaszín műkörmök

A matt rózsaszín nagyon szolid ugyanakkor kecses. Tökéletes feldobható  egy erősebb színnel vagy akár csak egy szolidabb fekete mintával is különleges natúr hatás érünk el.

9.

rózsaszín műkörmök

A kövekkel variálhatunk és változatos  méretükkel extrém és különleges lesz bármilyen színt is választunk mellé. Ezzel az élénk rózsaszínnel még feltűnőbb.

10.

Nyári műköröm minták 2019. Minnie egeres köröm minta csíkokkal.
Körök minták 2019 .

A rózsaszín műkörmök egy magától is kedves , barátságos választás. Egy disney mintával meg egyszerűen ultra cuki körmöket kapunk. Rengeteg hercegnős. micimackós, és más más disney matrica közül válogathatunk vagy ha ügyes a körmös akkor kézzel is megfesti nekünk. tehát legyen a nyár slágere az ultra cukiság *-*

Ha érdekelnek a nyári műkörmök 2019 nézd meg ezt a cikkünket is itt

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response