Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

A legszebb rózsaszín műkörmök

A  rózsaszín műkörmök midig a nőiesség és a játékosság világát tükrözni. A rózsaszín köröm tökéletes választás, ha nyárias, vidám hangulatra vágysz. Sok ruhához passzol és lehetsz vele szolid , de extrémebb körmöket is találsz a választékban. Ez a szín egy igazán örök kedvenc szinte minden csaj számára és rengeteg más színnel párosíthatod. Számomra az abszolút tabu a piros színnel kombinálni , de ez ízlés kérdése, kinek hogy tetszik. Remélem a képek között rátalálsz a számodra tökéletesre , vagy legalábbis ötletet nyersz belőlük.

1.

Esküvői körmök 2019. szépen fekete díszítéssel elkészített rózsaszín köröm.
Rózsaszín műkörmök

A rózsaszín műkörmök szolid halvány változata , amit egy fekete csipkeminta könnyen feldobhat, ha még ennél is vissza fogottabb elegáns csipkemintára vágysz válaszd a fehérrel díszített változatát. A csipke minta mindig sexy a pasik számára , hiszen gondold csak meg , hogy a fehérneműknél is az egyik legkedveltebb típus. Arról ne is beszéljünk , hogy szolidsága elegánssá varázsolja, ha kicsit látványosabb  körömre vágysz több ujjad is lehet csipkemintával díszítve , így kicsit feltűnőbb lesz a hatása. Az elegáns minta,akár egy ünnepélyre, ballagásra vagy Esküvői körömnek is ideális.Talán érdekelnek az  Esküvői körmök?

Megnézheted az Esküvői körmök 2019-es cikkünket is ha érdekelnek a szebbnél szebb körmök.

2.

Csíkos rózsaszín nyári körmök kagyló díszítéssel. Kövekkel kirakott körmök.

Csíkos rózsaszín műkörmök

Ez egy kifejezetten nyárias darab a  rózsaszín műkörmök közül. Már tavaly nyár végére divatba jött a középső ujjon látható kagyló minta, ami idén is a kedvencek közé kerül a nyárias ugyanakkor visszafogottabb körmöt kedvelők számára tökéletes választás, hiszen nem kell , hogy kirívó színe legyen mintájának különlegessége feldobja az összképet. A csíkos minta kifejezetten a nyár védjegyévé is vált itt egy natúrabb változatát láthatjuk , de a fehér csíkok helyett lehet  például az a rózsaszín  ami a mutatóujján látható így még nyáriasabb , vidámabb hatást ér el.

Ha érdekel Nyári körmök listánk, akkor itt megnézheted

Erősebb rózsaszín műkörmök választásával a sima francia körmöket is élénkebbé tudjuk varázsolni. A csillámporok csodásan díszítenek és kicsit ragyogóbbá varázsolják az egyhangú hétköznapokat , úgyhogy  hajrá. Rengeted színű csillámpor létezik, tökéletesen beletudjuk álmodni a köröm összeállításunkba és ezzel kicsit feltudjuk dobni akár az egyszínű , akár a francia körmeinket.A nyári műkörmök között,idén hódít.

4.

Rózsaszín metál fényű esküvői körmök 2019. Kövekkel kirakott rózsaszín körmök 2019
Rózsaszín nyári körmök 2019

A Krómhatás épp fénykorát éli.Van kékben , zöldben, pirosban ,rózsaszínben, ezüstben, aranyba , tehát a lehetőségek határtalanok Bármelyik egyszínű unalmasabb körmöt megszínez egy kis játékossággal. Rózsaszínben például csodálatos hatást vált ki. Elég pár kő is mellé és már búcsút is mondhatunk a semmilyen , unalmas körmöknek, helyette 2018 nyári  legszebb rózsaszín műkörmök listánkból, inkább tájékozódj.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response