Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Esküvői Körmök

Egy korábbi cikkünkbe összeszedtük a legszebb esküvői körmök 2020 -et,vagyis próbáltuk,de rengeteg szerencsére a kínálat. Az esküvői készülődéseket kicsit megpróbáljuk megkönnyíteni és segítséget nyújtunk abban,hogy a menyasszonynak a tökéletes legyen a megjelenése a nagy napján. Az esküvő egy nagyon fontos dolog az ember életébe és ezért is fontos,hogy ilyenkor úgy ragyoghassunk  ,ahogy szeretnénk.

Ahhoz,hogy a menyasszony felhőtlenül boldog legyen elengedhetetlen az általa megálmodott Esküvői körmök közül ,hogy a kedvencét viselhesse. Egy nőnek fontos a közérzete számára is,hogy jól érezze magát a bőrében és úgy érezze ma is gyönyörű. Egy ilyenen sokat álmodoznak a nők , a nagy nap előtt ezért,még ezek az apró részletek is fontosak.

Remélem a cikket végig nézve megtaláljátok a számotokra tökéletes körmöt.

Szürkés ezüst köröm ,ami színátmenetbe megy át . Apró kövekkel kirakott.
Ezüst színárnyalatú elegáns köröm

Az esküvőn a Menyasszony leggyakoribban használt színe a fehér. A körmöknél is a fehéret,franciát szokták előnybe részesíteni,de az arany is egy elég gyakori szín. Az ezüst még nem tartozik a szokványos esküvői köröm színek közé,de ideje elgondolkodni akár azon is . A fehérbe átmenő színátmenet ad egy letisztultságot az ezüst körmöknek. Az apró kövekkel szépen csillogóvá teszi és elveszti a „koszos”hatását.

Tipp: Crome port , fényesebb ezüst színt válasz csak,hogy ne tűnjön „koszosnak” a fehér ruha mellett ez a köröm.

Fehér,gyöngyös körmök
Esküvői körmök 2020
Fehér esküvői körmök

A formája nagyon meglepő lehet,ennek az esküvői körömnek Az alján szélesedik,pedig a megszokásban ,inkább pont,hogy a szűkített kocka körmök az elterjedtebbek. Talán praktikusságuk miatt is . Ennek a formának a nagy előnye,hogy több díszítés fér el rajta és látványosabb az alakjának köszönhetően. A nagy matt fehér virágok megtörik, az amúgy káprázatosan csillogó körmöt.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response