Körmök

Esküvői körmök 2019

Asszimmetrikus kövekkel kirakott fehét átmenetes körmökEsküvői körmök 2019
Következő
Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Esküvői Körmök

Egy korábbi cikkünkbe összeszedtük a legszebb esküvői körmök 2019 -et,vagyis próbáltuk,de rengeteg szerencsére a kínálat. Az esküvői készülődéseket kicsit megpróbáljuk megkönnyíteni és segítséget nyújtunk abban,hogy a menyasszonynak a tökéletes legyen a megjelenése a nagy napján. Az esküvő egy nagyon fontos dolog az ember életébe és ezért is fontos,hogy ilyenkor úgy ragyoghassanak az esküvői körmök 2019 is ,ahogy szeretnénk.

Ahhoz,hogy a menyasszony felhőtlenül boldog legyen elengedhetetlen az általa megálmodott Esküvői körmök közül ,hogy a kedvencét viselhesse. Egy nőnek fontos a közérzete számára is,hogy jól érezze magát a bőrében és úgy érezze ma is gyönyörű. Egy ilyen esemény fontos az ember életébe és ezért,még ezek az apró részletek is fontosak.

Remélem a cikket végig nézve megtaláljátok a számotokra tökéletes körmöt.

Szürkés ezüst köröm ,ami színátmenetbe megy át . Apró kövekkel kirakott.
Ezüst színárnyalatú elegáns köröm

Az esküvőn a Menyasszony leggyakoribban használt színe a fehér. A körmöknél is a fehéret,franciát szokták előnybe részesíteni,de az arany is egy elég gyakori szín. Az ezüst még nem tartozik a szokványos esküvői köröm színek közé,de ideje elgondolkodni akár azon is . A fehérbe átmenő színátmenet ad egy letisztultságot az ezüst körmöknek. Az apró kövekkel szépen csillogóvá teszi és elveszti a "koszos"hatását.

Tipp: Crome port , fényesebb ezüst színt válasz csak,hogy ne tűnjön "koszosnak" a fehér ruha mellett ez a köröm.

Fehér,gyöngyös körmök
Fehér esküvői körmök

A formája nagyon meglepő lehet,ennek az esküvői körömnek Az alján szélesedik,pedig a megszokásban ,inkább pont,hogy a szűkített kocka körmök az elterjedtebbek. Talán praktikusságuk miatt is . Ennek a formának a nagy előnye,hogy több díszítés fér el rajta és látványosabb az alakjának köszönhetően. A nagy matt fehér virágok megtörik, az amúgy káprázatosan csillogó körmöt.

Elegáns körmök az esküvőre

Esküvői körmök 2019

Az előző körömhöz hasonlít,de itt a fehér helyett krém színű virágokkal díszítettek,így nem ragyog annyira,viszont sokkal visszafogottabb,mégis látványos. Itt nem kövekkel,hanem csillámporral van körülhintve . Apró gyöngyöket rejtettek el benne, ezzel is kicsit megtörve a szimmetriát.

Nézd meg korábbi Esküvői körmök 2019 cikkünket ,hogy rátalálj a legszebb körmökre.

Nyári körmök 2019
Esküvői körmök 2019

Ez a köröm a Francia körmök felturbózott, extra változata. A szépsége,abban rejlik,hogy a szimmetrikus francia csíkot megtöri és teljesen eltorzítja a különböző méretű és formájú kövekkel.A szépsége teljes mértékben a káoszban rejlik. A francia csíkot is megtöri a rózsaszín rózsa mintázattal. Nagyon látványos választás, de hisz az esküvői körmök főbb jellemzője a látványosság.

Rózsaszín és barackszínű körmök esküvőre
Barack színű körmök

A barack szín egy szuper választás,ha valami kevésbé hétköznapit,de nem is túl extrázott körmöt szeretnél a nagy napodra. Az ezüst szépen mutat hozzá,de akár a fehér is. A rózsák porcelánból vannak elkészítve. Nagyon apró köveket használtak,hogy ne terelje el a virágról a figyelmet.

 

Ez a Fehér csipke mintás köröm nem a leglátványosabb esküvői körmök közé tartozik,de nagyon elegáns és visszafogott. 3D zselé van díszítve . A kövek kicsit fényesebbé és látványosabbá teszik. A Háttere egy teljesen nature alap, mint a francia körmöknél.

nyári körmök 2019,kövekkel kirakott szép díszítés

Apró kövekkel kirakott esküvői körmök. Szép gyöngyház fényű a felszíne. A nagyon apró és rendkívül szépen ragyogó ,apró kőszemcsékkel különlegessé válik, az amúgy egyszerű francia köröm alapja.

Nézd meg a másik cikkünket is Esküvői körmök 2019 kategóriában,hogy megtaláld álmaid legszebb körmét.

Remélem tetszett a cikk és más érdekességek is megtetszenek az oldalon.

Jó szórakozást.

 

Következő
Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response