Best

Az 50 legaranyosabb kutyafajták

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Legaranyosabb kutyafajták

A kutya az ember legjobb barátja mondják és milyen igaz. Leghűségesebb  barát és társ.A Legaranyosabb Kutyafajták cikkünkből rengeteg kutyát ismerhetsz meg. Akinek van vagy volt kutyája az tudja, hogy a kutya képes megérezni ha rossz kedved van és hozzád bújik megnevetett vagy megnyalja az arcodat és neked máris jobb kedved lesz, mert tudod, hogy nem vagy egyedül ebben a mai magányos világban ,

hiszen itt mindenki magányos, gyűjti a barátokat, ismerősöket az ember, aztán ha bajba kerül, vagy éppen rossz kedved van , akkor hol vannak ezek az állítólagos barátok,hirtelen egyedül maradsz , egyedül a problémáiddal, egyedül a tudattal, hogy senki se fog felsegíteni, abból az átkozott gödörből. Akkor és ott egy kutya , aki csak éppen megnyalja az arcod, vagy hozzád bújik maga a megkönnyebbülés maga a támasz , aki segít kimászni még a legnagyobb gödörből is . ( Kép alatt folytatódik)

A legaranyosabb teremtés a világon egy hű támasz. Mindegy, hogy milyen fajta, mindegy, hogy keverék-e vagy sem , akkor is ő lesz számodra a legaranyosabb kutyafajták , legokosabb kutyafajták között is a szíved csücske.

 A kutyák a leghűségesebbek tehát, ez tény. Általában a legokosabb kutyafajták nagyobb testűek , a kisebb testű társaik, pedig a legaranyosabb kutyafajták titulussal bírnak , általában, de ez persze fajtától és személyiségtől eltérő lehet, meg hát ugyebár kinek melyik. Most összeszedtem nektek a legaranyosabb kutyákat. Az összeállítás változó, találsz közte kis és nagytestű kutyákat egyaránt .

50.

Pomerániai törpespicc

Azt hiszem senkiben se merül fel a kérdés, hogy hogy került a legaranyosabb kutyafajták toplistánkba ez a tündéri teremtés.

Származási helye Németország, azon belül is , ahogy neve is mutatja Pomerániában alakult ki. Mindig is társként tartották. magassága maximum 22 cm . Testtömege nagyjából 2-4 kg. Színeik általában: fekete, kék, narancssárga , barna, krémszínű ( Tehát nagyon változatos szőrméjük lehet)Kinézete , olyan mint egy kis plüssmacinak,úgyhogy könnyen a család kis kedvencévé válhat ez a kis szőrpamacs.

49.

Képtalálat

Szamojéd

A Szamojéd sokak kedvence, hiszen arca , olyan mintha folyamatosan mosolyogna és nagy fehér bundáját mindenki megszeretné dögönyözni. A Szamojéd nagyobb testű kutya 50-60 cm magasra nő meg és nagyjából 20-30 kg. Szőrméje: fehér, krémszínű. Nagyon családbarát kutyafajták. és a legaranyosabb kutyafajták közé tartozik

Nézd meg a legszebb szerelmes idézeteket:Top 16 legszebb szerelmes idézetek

 

48.

Kapcsolódó kép

Bichon havanese

Ez a kutyafajta Kubából származik. Kisebb termetű 25-30 cm magas. test tömege nagyjából 6 kg. Általában fehér színéről ismert, de színe lehet fekete, csokoládé, krém,ezüst  illetve vörös is. Játékosságáról és családbarát kutyafajták  híréről ismerik. Kis termete miatt lakásban is tartható. Nagyon szerethető személyisége miatt és azon ismérvei alapján, amiért a  legaranyosabb kutyafajták közé tartozik , elég elterjedt hazánkban is .

47.

Képtalálat a következőre: „Border Collie”

Border Collie

A Border Collie nem csak szépségéről és aranyosságáról ismert, hanem kiváló intelligenciájával is kimagaslik a kutyatársaitól, hiszen az egyik legokosabb kutyafajták közé sorolják, meg természetesen a legaranyosabb kutyafajták közé. Származási helye Skócia , hiszen kezdetben tipikusan pásztorkutyaként szolgált. Magassága 44-55 cm nagyjából. Testtömege 15-20 kg. Bátor és ugyanakkor játékos kutyának tartják. Intelligenciája hozzájárul, hogy családbarát kutyafajták , ráadásul tökéletes társ talál benne az ember.

 

46.

Képtalálat a következőre: „Francia Bulldog”

Francia buldog

Ez a kutyafajta nagyon elterjedt , szóval vigyázni kell , mert túlszaporodása káros lehet a kutyusok egészségére és könnyen megbetegedhetnek , esetleg már örökletes betegséggel születhetnek. A legaranyosabb kutyafajták között dobogón végezné. Kis termete miatt nagyon kedvelt, hiszen lakásban is tartható. Nagyon szeretetéhes és játékos.Gazdája mellett hűségesen kitart és vele marad ha boldog, ha szomorú. Testtömege 8-14 kg közé tehető, tehát szobakutyának megfelelő.

 

45.

Képtalálat a következőre: „Mopsz”

Mopsz

Kicsit hasonlít a kinézete a Francia buldoghoz, kis benyomott arca miatt. A Mopsz 30-32 cm magasra nő, Testtömege 6-8 kg. Színe lehet fekete, bézsszínű, barackszínű és ezüst is. Nagyon szereti a gyerekeket és nagyon családbarát kutyafajták .

 

44.

Képtalálat a következőre: „beagle”

Beagle

Származási helye Anglia. Magassága 31-40 cm közé tehető. Súlya 10-18 kg. színe fehéres barnás foltos.Kezdetben vadászkutyának használták, kiváló szaglása és gyorsasága miatt. Nagyon szeretet teljes és jól kijön a gyerekkel is .

 

43.

Legaranyosabb kutyafajták

Szibériai Husky

Származási helye, ahogy a neve is mutatja Szibéria. Jellegzetessége gyönyörű szép világoskék szeme. A legokosabb kutyafajták  közé sorolják. Szőrzete vastag , hiszen a hideghez és a fagyokhoz szokott. Magassága 50-60 cm . Testtömege  16-27 kg. Rengeted színben ismert, lehet vörös , fekete, fehér, ezüst, szürke, rézvörös.

 

42.

kutyafajták

Shi-cu

A Távol-Keletről származik. "Oroszlán kutyának" is szokták nevezni. Nagyon játékos és eleven kutya. Jól kijön a gyerekekkel és nagyon szeretet teljes . Hosszú szőrméje teszi jellegzetessé megjelenését. Számos színben ismert : Sötétbarna, fehér, rézvörös, arany, kék, világosbarna, Fekete-fehér, májszín

41.

Legaranyosabb kutyafajták 2019

Csau-csau

A nagytestű kutyák között az  egyik legaranyosabb kutyafajták közé sorolható .Származási helye Kína. Természete nagyon nyugodt, csendes. Jellegzetessége a szőrős tappancsa és kékes fekete nyelve. Magassága 45-51 cm közé tehető. Testtömege 20-17 kg között mozog. Színei: fekete, kék, őz barna, vörös, krémszínű

 

40.

Képtalálat a következőre: „Boxer”

Bokszer

Származási helye Németország,München. Magassága 53-63 cm . Súlya: 25-31 kg. Színei. Brindle, őz barna, fehér. Hatalmas barna szemeivel varázsolja el az ember szívét. nagyon szeretet éhes és játékos. Félelmetes kinézete ellenére nagyon jószívű és odaadó kutya.Továbbá a legokosabb kutyák közé sorolják , hiszen kiemelkedő intelligenciával bír.

 

39.

Képtalálat a következőre: „Labrador retriever”

Labrador Retriever

Származási helye: Új Funland. A nagytestű kutyákhoz tartozik. Nagyon szeretet éhes. Családbarát kutya fajták. Rendkívül intelligens és a leghűségesebb kutyafajták közé tartozik. Súlya: 25-30 kg. Magassága: 55-62 cm között van. Színei: Csokoládé, Fekete, Sárga. Ismeretes róla, hogy nagyon imádja a vizet.

 

38.

Képtalálat a következőre: „Cavalier King Charles spániel”

Cavalier King Charles spániel

Származási helye az Egyesült Királyság. Kezdetben az arisztokrácia körében voltak kedveltek. Nagyon játékos, és szerettet teljes kutyusok. Rendkívül türelmesek és társaság kedvelőek. Színei: Fekete-cser, Trikolór, Blenheim, Gesztenye vörös. Alkalmazkodó képességükről is ismertek. A legaranyosabb kutyafajták közé tartozik.

 

37.

Képtalálat a következőre: „Pumi”
legaranyosabb kutya fajták

Magyar Pumi

Nálunk őshonos kutya. Terelő kutyaként tartották. Legjellegzetesebb színe a fekete és a fehér. Rendkívül hiperaktív. Nagyon játékos és bohóckodós. családbarát kutyák Magassága 41-41 cm. Súlya : 8-15 kg.  Nagy mozgásigénye miatt lakásba nem alkalmas, viszont mozgékony életet él, sportos családba kiváló választás .A legaranyosabb kutyafajták egyike. 🙂

 

36.

Képtalálat a következőre: „kuvasz kölyök”

Kuvasz

Származási helye: Magyar . Őseinkkel jött a kárpát medencébe , pásztorkutyaként szolgált.  Magassága: 65-70 cm. Testtömege: 50-60 kg. Nagyjából 11-13 évet él. A Kuvasz kimagasló intelligenciával bír, viszont teljesen önálló gondolkodású, ezáltal nevelése nehéz , és bizalmon alapuló. Gazdájához nagyon hűséges kutyák közé tartozik és rendkívül ragaszkodó.Az idegeneket nehezen tűri és elutasítóan viselkedik velük. Színe általában fehéres-sárgás.

35.

Kapcsolódó kép

Boston terrier

Származási helye az Amerikai Egyesült Államok. Nagyon eleven mozgékony kutya, de apró termete miatt lakásban is tartható. Nagyon szereti az emberi társaságot és jól kijön a gyerekkel. intelligens kutya.  Színei: Fekete-fehér, tigriscsíkos-fehér, Fóka-fehér, barna-fehér. A legaranyosabb kutyafajták között méltó helyen szerepel.

 

34.

Képtalálat a következőre: „brüsszeli griffon kölyök”

Brüsszeli Griffon

Származási helye Belgium. Kis termetű szoba kutya. Jellegzetessége, hogy nagyon érzékeny. Imádja az emberek társaságát és nagyon szeretet éhes, szeszélyes kutya. Magassága 18-20 cm. testtömege: 2,5-5 kg. Borzos szőrméje van. Színe : rézvörös, kék., barna. legszebb kutyafajták egyike.

 

33.

Képtalálat a következőre: „angol bulldog kölyök”
legaranyosabb kutya fajták

Angol bulldog

Származási helye Anglia. Magassága: 30-40 cm. Testtömeg: 18-25 kg. Tanulékony és nagyon legokosabb kutyafajták nagyon szereti a társaságot. Rossz tulajdonsága, hogy rendkívül akaratos tud lenni és nehéz megnevelni, de akinek sikerül , annak hűséges társa lesz és kitart mellette. Színe. Tarka foltos, fehér, őz barna, vörös, tigriscsíkos, vörös-fehér.Méltó helye van a legaranyosabb kutyafajták között.

 

32.

 

kutyafajták

chihuahua

Ő az egyik legkisebb kutyafajta. Mexikóból származik. Nagyon mozgékony és éber kutya. Szereti a társaságot és nagyon hűen ragaszkodik gazdájához. Imád játszani és szereti a gyerekeket, úgyhogy tökéletes családi kutya. Merészsége kis termete által figyelemre méltó , ugyanakkor nem árt vigyázni , hogy a nála tízszer nagyobb kutyáknak ne menjen neki ,mert kap egy mancsost. Szerintem a legaranyosabb kutyafajták között kiemelkedő helye van ennek a csöppségnek. Igazi kis szobakutya

 

31.

Kapcsolódó kép
család barát kutya fajták

Tacskó

Származási helye Németország. Teste nagyon jellegzetes , hiszen hosszúkás elnyújtott törzse kis lábacskákkal párosul. Farkát folyton csóválja. Nagyon szereti a gyerekeket. Merész , és hűen vigyáz gazdájára. Imádni játszani, még felnőtt korában is folyton labdázni, játszani akar. Kissé hiperaktív, mozgékony. Színei : fekete, vörös, csokoládé, krémszínű, csokoládé-krém színű.Legaranyosabb kutyafajták közé tartozik és kiemelkedik a  családbarát kutyafajták közül is.

 

30.

Képtalálat a következőre: „Japán chin kölyök”
legokosabb kutya fajták

Japán Chin

A Japánból származó kutyafajta Japán életében jelentős szerepet játszott. Az előkelőség legkedveltebb kutya fajtája volt. Mutatta  a nemesi hovatartozást. A legszebb kutyafajták közé és a legaranyosabb kutyafajták közé tartozó fajta  érdekessége, hogy tipikusan jóban van a macskákkal, talán méretéből adódóan is , hiszen nem sokkal nagyon egy cicánál. Szereti az embereket és a társaságot. Intelligens, ugyanakkor nagyon makacs tud lenni és önfejű kutya , cselekedeteit önállóan képes, és akarja meghatározni.

 

29.

 

Lhasa apso

Tibetből származik. Magassága 25-28 cm. Súlya 5-6 kg. Nagyon játékos és eleven kiskutya. Nagyon engedelmes és könnyen tanítható.Legokosabb kutyafajták közé tartozik  Szeretet éhes és folyamatosan szeretet adó. A gyerekekkel nem jön ki annyira jól, inkább csak az idősebbek , illetve a felnőttekkel barátkozik. Sok színe lehet: arany, fehér, mézszínű, fekete, barna. is lehetnek ezek a fajta kutyák.

 

28.

Képtalálat a következőre: „Törpe schnauzer”
leghűségesebb kutya fajták

Törpe Snauzer

Származási helye Németország. Magassága 30-37 cm. testsúlya: 5-9 kg. Nagyon intelligens és könnyen meglehet tanítani bármire. Leghűségesebb kutyafajták egyike és a családbarát kutyafajták között is kiemelkedik.Nagyon talpraesett és a területét rendíthetetlenül védi. Színe lehet: fekete, fehér, fekete-fehér, ezüstös, fekete-ezüst

 

27.

Képtalálat a következőre: „dog with white background”
legokosabb kutya fajták

Parson Russell terrier

Származási helye: Amerikai Egyesült Államok, Anglia . Magassága: 31-36 cm . Súlya: 5-7 kg. Ha egy igazán boldog és lelkes kutyára vágynál ő tökéletes választás. Otthonát bátran őrzi, gazdájához mindig hűséges és ragaszkodó. Nagyon intelligens , a legokosabb kutya fajták közé tartozik és mindemellett a család barát kutyafajták között is szerepel.

26.

Képtalálat a következőre: „pincsi kölyök”
legaranyosabb kutya fajták

Pekingi palota kutya

Származási helye Kína. A Pincsi igazi szoba kutya Lakásba ajánlatos tartani, hiszen nem igényel sok mozgást, a lustibb kutyusok közé tartozik. Makacs, ugyanakkor nagyon intelligens.Az idegenekkel agresszív kissé, de gazdáját imádja és hűen vigyáz rá. Szőrzete lehet :   Őz barna, fekete, krémszínű. A legaranyosabb kutyafajták közé tartozik.

 

25.

 

 

Westie

Származási helye Skócia. Jellegzetessége , hogy bundája mindig hófehér, hegyes,rókaszerű fülei vannak. A westiek nagyon játékosak és hiperaktívak. A legaranyosabb kutyafajták között méltó helye van. Családját imádja , életvidámságot hoz a családba.

 

24.

Képtalálat a következőre: „Papillon kutya kölyök”
legokosabb kutya fajták

Papillon

A legokosabb kutyafajták közé tartozik. Igazán nagy intelligenciáját , aranyossága és szépsége tetőzi csak. Nagyon boldog, és életvidám. Családnak is ideális, hiszen szerethető, játékos és könnyen tanítható. Bátor, ellenségeivel rendkívül agresszív a kiállása . Jellegzetes felálló kis fülei pillangókra emlékeztetnek. Nagyon sokféle lehet szőrméje. Fekete, Fehér, Fekete-fehér, Barna, Barna-fehér, Őz barna, Vörös. A legaranyosabb kutyafajták egyike

 

23.

Képtalálat a következőre: „skót juhász kölyök”

Hosszúszőrű Skót Juhászkutya

Származási helye : Egyesült Királyság, Skócia .Ideális családi kutya. híres nagy emberszeretetéről és azon kívül , hogy az egyik legokosabb kutyafajták közé tartozik ( méltón híres nagy intelligenciája is ) a leghűségesebb kutyafajták közé is sorolható. Magassága 50-60 cm. Súlya 20-30 kg. Nagy teste révén kertbe ideális tartani. Védelmező típus, a betolakodókkal és ellenségekkel kíméletlen,  ugyanakkor gyengéd és barátságos családjával és , azokkal akik megérdemlik. 14-16 évig él. Szőrméje sokféle színben pompázhat: Fehér, Seble-merle, Blue -merle, Trikolór, Sable and White, Sable. Imádja a gyerekeket, türelmes és nagyon nyugodt , így családba is tökéletesen alkalmas.

 

22.

Képtalálat a következőre: „golden retriever kölyök”

Golden Retriever

A legokosabb kutyafajták egyike, illetve a legaranyosabb kutyafajták közé is sorolható ez a tökéletes fajta. Család barát kutyafajták jellemzőit hordozza nyugodt,barátságos természete.Tipikusan kertbe ajánlatos. Hiperaktív és élénk kutya. Magabiztos és makacs, kedves. Magassága 50-60 cm. Súlya: 25-30 kg. Származási helye: Skócia, Anglia. Szőrzetének színe: Arany, krémszínű, sötét arany, világos arany. Várható élettartama nagyjából 10-12 évre tehető.

 

21.

 

Uszkár

Az Uszkár kutyák  nagyon lelkesek és aktívak. Könnyen taníthatóak magas intelligenciájuk miatt. Jellegzetessége , hogy bundáját "pom -pom " alakúra vágatják. Ettől kissé bohókás kinézete lesz, ami természetére is jellemző. A leghűségesebb kutyafajták közé tartozik. Gazdája és családja mellett mindig kiáll, ha kell vérmesen végi őket. Szőrméjének színe lehet : fekete, fehér, barackszínű, fekete-cser, krémszínű, szürke, barna , ezüst színű, vörös, sable. A legaranyosabb kutyafajták egyike.

 

20.

Képtalálat a következőre: „Labradoodle”

Labradoodle

Származási helye: Ausztrália. Nagyon kedves, jószívű kutya. Imádja a gyerekeket, úgyhogy a család barát kutyafajták közül is kiemelkedően szeretet éhes. Sokszor beteg gyerekek mellé ajánlják életvidámsága és odaadása miatt. Rendkívül aktív, játékos. Könnyen tanítható ,a legokosabb kutya fajták közé sorolják, meg természetesen a legaranyosabb kutya fajták közé.

 

19.

Képtalálat a következőre: „Cockapoo”
kutya fajták

Cockapoo

Nagyon szereti az embereket és nagy társaság kedvelő. Rendkívül, leghűségesebb kutyafajták közé tartozik. A gyerekkel is jól kijön. Imád játszani és bohókás természete van, mely nagy aktívsággal és élet kedvel párosul. Könnyen betanítható, szófogadó kutya.

 

18.

Képtalálat a következőre: „Maltipoo”

Maltipoo

Igazi szoba kutya. Szereti az embereket és a folyamatos társaságot, családbarát kutyafajták Nagyon aktív és játékos. Apró termete jellemzi. A 21. század nagyon felkapott kutyája, hiszen természete nagyon szerethető, termete és teste nagyon arányos. Puha, selymes, hosszú bundája van. Szőrméjének színe lehet: fehér, krémszínű, szürke, vörös, vörös-fehér, szürke-fehér, ezüstös

 

17.

 

Képtalálat a következőre: „Morki”

Morki

A Yorkiból kevert fajta. Mérete kicsit kisebb , mint a Yorkiké. A családbarát kutyafajták közé tartozik.Arca kicsit gömbölyűbb, fülei nagyobbak, szétálló. Játékos, aktív, de szoba kutyák közé sorolják, hiszen kis termete miatt könnyen elfárad a futkorászásban.

 

16.

Képtalálat a következőre: „tibeti terrier kölyök”
Tibeti Terrier

Tibeti terrier

Rendkívül család barát kutyafajták. Gazdáját hűségesen védelmezi és megvédi, ha kell. Kedvessége és emberszeretete kimagasló. A legokosabb kutyafajták közé tartozik és kétségkívül a legszebb kutyafajták közé. Aktív és játékos. Közepes termete miatt lakásban és kertben is tartható egyaránt, bár fiatalabb korában ajánlatos kertben tartani hiperaktív természete miatt. Nagyon strapabíró, jól tűri a meleget és a hideget egyaránt. Szőrméje rengeteg színű lehet: Szürke, fekete, fehér, krémszínű, vörös, vörös-fehér, vörös-fekete, fekete-fehér, réz színű, aranyszínű, Tarka foltos, Trikolór . 12-16 évig él nagyjából.

 

15.

Képtalálat a következőre: „Cairn terrier”

Cairn Terrier

Származási helye Skócia. Nagyon aktív és életvidám kutya. Rendkívül bátor és merész kutya. Gazdáját mindennél jobban szereti és megvédi, kis termete ellenére harcias. Szoba kutya. kicsi, hegyes fülei vannak.  Magassága : 25-30 cm. Súlya : 6-8 kg. Szőrméjének színe lehet: fekete, vörös, krémszínű, szürke, brindle, wheaten.

 

14.

Kapcsolódó kép

Norwich terrier

Származási helye Egyesült királyság. Nagyon energikus, szeret teljes kutyus. Szoba kutya. Elég szívós. Vigyázni kell , a hangsúlyra , mert nagyon érzékeny és könnyen megijeszt, ha az ember hangosabban kiált rá, beszél vele. Szereti az embereket és a társaságot, család barát kutya fajták közé tartozik.  Szőrméjének színe lehet: Fekete cser, vörös, cser, grizzle.

13.

Képtalálat a következőre: „Welsh springer spániel kölyök”

Wesh springer spániel

Nagyon barátságos, szereti az embereket. Könnyen alkalmazkodik, de meglehetősen makacs természetű kutyák. Imád játszani és nagyon bohókás ,épp ezért  családbarát kutyafajták közé sorolják. Súlya 16-24 kg. Magassága 43-46 cm . Általában 12-15 évig él. Szőrméjének színe: vörös-fehér, barna-fehér

12.

 

Göndör szőrű retriever

Származási helye : Anglia. Vadászkutyaként tartották régebben. Leghűségesebb kutyafajták közé tartozik. Családját nagyon szerei és védi. Önálló, és kissé makacs, de nagyon gyorsan tanul. A legokosabb kutyafajták egyike. Rendkívül intelligens. Szőrméjének színe: bézs, krémszínű, májszínű, fekete

 

11.

Képtalálat a következőre: „Bedlington terrier kölyök”

Bedlington terrier

Nagyon talpraesett kutyus. pufi arca és kis nózija miatt, a legaranyosabb kutyafajták között méltó helye van .Szereti játszani és a szabadba lenni.Imádja az embereket és szereti a társaságot. Göndör bundája és pofija egy bárányra emlékeztet főképp. Szőrzetének színe: acél kék, cser sárga, máj színű, homokszínű , Sandy.

 

10.

Képtalálat a következőre: „Drótszőrű foxterrier kölyök”

Foxterrier

Származási helye Anglia. Nagyon játékos és szeleburdi kutyus. Imádja az embereket és nagyon szeretetteljes. Legszebb kutyafajták közé tatozik.Imád mozogni. magassága 33-40 cm. Test tömege: 6-8 kg. Szőrméje : fehér-barna, fehér, barna,

 

9.

Képtalálat a következőre: „petit basset griffon vendeen kutya kölyök”

Vendéei griffon basset

Származási helye Franciaország. Igazán boldog és aktív kutya. Szereti a kalandokat és a játékot. Imádja a társaságot és az embereket. családbarát kutyafajták közé sorolják. legszebb kutyafajták egyike. Szeret önálló lenni és ezáltal makacs tud lenni. Színei: cser, trikolór, fekete-fehér, őz barna, fekete-cser. Leghűségesebb kutyafajták közé sorolják.

 

8.

 

Kapcsolódó kép

Portugál Kopó

Származási helye Portugália, ahogy neve is mutatja. A legokosabb kutyafajták között kiemelkedő helye van , magas intelligenciájának köszönhetően. Nem véletlen használták a vadászat során is ezt a kutyafajtát. Imádja a társaságot, a folyamatos mozgást , családbarát kutyafajták közé tartozik  Szőrméjének színe lehet: fekete, őz barna, fehér-barna, szürke, arany, sárga

 

7.

 

leghűségesebb kutyafajták
leghűségesebb kutyafajták

Szlovák csuvacs

Származási helye Szlovákia. A kuvaszokhoz tartozik. Nagyon makacs, de kitartó kutya. Leghűségesebb kutyafajták közé sorolják, mert gazdáját ha kell tűzön-vízen át megvédi. Szőrméjének színe: fehér, sárgás

 

6.

Képtalálat a következőre: „Atlaszi hegyikutya kölyök”

Atlaszi hegyikutya

Származási helye Marokkó. Nagyon védelmező és a leghűségesebb kutyafajták között is megállja a helyét . Aktív, játékos, kertben ajánlatos tartani. Könnyen érzékeny lesz, úgyhogy nemárt vigyázni vele, sértődős. Bundájának színe: fekete, fehér, vörös, fekete-fehér

5.

Képtalálat a következőre: „amerikai staffordshire terrier kölyök”

Amerikai staffordshire terrier

Származási helye Amerikai Egyesült Államok. Jellemzője, hogy nagyon kitartó és védelmező fajta. Bátor és tökéletes házőrző kutya . Az idegenekkel vad máskülönben nagyon barátságos és szeretetteljes. Magassága 43-48 cm. Testtömege: 28-40 kg, tehát nem egy kis kutyáról beszélünk. Mindenképpen kertben ajánlatos tartani, mert nagy a mozgásigénye. Várható élettartama 10-12 év . Szőrméjének színe lehet: fehér, barna, fehér-barna, kék, fekete

 

4.

Képtalálat a következőre: „Beagle kölyök”

Beagle

Származási helye : Anglia. Nagyon intelligens, okos kutya. Imád játszani és nagyon szeretet teljes. Tökéletes család barát kutya . Sokak számára kedvelt fajta. Kinézete is a legaranyosabb kutyafajták közé sorolja, kedves természete már csak hab a tortán. jól kijön a gyerekekkel. Amire vigyázni kell nála, hogy gyorsan ingerlékeny lesz, úgyhogy nem éri meg heccelni. Súlya: 9-10 kg. Magassága: 35-40 cm. Várható élettartama : 10-12 év. Szőrméjének színe lehet: fehér, citromsárga-fehér, Trikolór, vörös-fehér, narancs-fehér, barna-fehér, csokoládé színű.

 

3.

Képtalálat a következőre: „Akita kölyök”

Akita

Származási helye Japán. Könnyen tanul, betanítható szinte bármire. A leghűségesebb kutyák közé sorolják. Az egyik legjobb házőrző kutya  . Nagyon merész, kalandos, imád játszani és imád mindent szétszedni. Barátságos természetű, de házát nagyon védi az idegenektől. Kisugárzása méltóságteljes, tiszteletet parancsoló. Kertbe ajánlatos tartani, hiszen nagy mozgásigényű. Magassága 58-70 cm. Test tömege: 34-55 kg között. Szőrméjének színe lehet: bézs színű, fehér, őz barna, vörös

2.

Képtalálat a következőre: „Bernáthegyi kölyök”

Bernáthegyi

Származási helye Svájc, Olaszország, Franciaország. Nagyon játékos, életvidám kutya. gazdájához rendkívül hűséges , szeretetteljes. A legjobb házőrző kutyák egyikeJellemző rá, hogy nagyon nyugodt, megfontolt. Magassága: 70-90 cm. Hatalmas termete miatt mindenképpen kertbe ajánlatos tartani. Szereti a mozgást és a szabadságot. Várható élettartama 8-10 év. Puha, nagy bundája van , amely a téli hidegben is megvédi. Szőrméjének színe lehet: vörös-fehér, barnás-sárga, fehér-barna, vöröses barna, sötétbarna-fehér,

 

1.

Képtalálat a következőre: „Pireneusi hegyikutya kölyök”

Pirenusi hegyikutya

Származási helye: Franciaország, Spanyolország. Nagyon erős akaratú, ugyanakkor szeretetteljes kutya. Türelmes és megfontolt. Gazdájához nagyon hűséges és kitartó. Nagyon magabiztos és nem ijed meg a veszélytől, rendkívül bátor természete van. Súlya: 40-50 kg. Magassága: 70-80 cm. Várható élettartama: 10-12 év. Nagy , puha bundája megvédi a hidegtől. Mindenképpen kertbe ajánlott tartani, , a legjobb  házőrző kutyák közé tartozik. Szőrméjének színe lehet: fehér, vörös , cser, szürke.

Ha további izgalmakra vágysz nézd meg a legszebb esküvői körmök 2019 is,hogy megtudd a legújabb köröm trendeket és megismerd a leggyönyörűbb körmöket.

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)