Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Legaranyosabb kutyafajták

A kutya az ember legjobb barátja mondják és milyen igaz. Leghűségesebb  barát és társ.A Legaranyosabb Kutyafajták cikkünkből rengeteg kutyát ismerhetsz meg. Akinek van vagy volt kutyája az tudja, hogy a kutya képes megérezni ha rossz kedved van és hozzád bújik megnevetett vagy megnyalja az arcodat és neked máris jobb kedved lesz, mert tudod, hogy nem vagy egyedül ebben a mai magányos világban ,

hiszen itt mindenki magányos, gyűjti a barátokat, ismerősöket az ember, aztán ha bajba kerül, vagy éppen rossz kedved van , akkor hol vannak ezek az állítólagos barátok,hirtelen egyedül maradsz , egyedül a problémáiddal, egyedül a tudattal, hogy senki se fog felsegíteni, abból az átkozott gödörből. Akkor és ott egy kutya , aki csak éppen megnyalja az arcod, vagy hozzád bújik maga a megkönnyebbülés maga a támasz , aki segít kimászni még a legnagyobb gödörből is . ( Kép alatt folytatódik)

A legaranyosabb teremtés a világon egy hű támasz. Mindegy, hogy milyen fajta, mindegy, hogy keverék-e vagy sem , akkor is ő lesz számodra a legaranyosabb kutyafajták , legokosabb kutyafajták között is a szíved csücske.

 A kutyák a leghűségesebbek tehát, ez tény. Általában a legokosabb kutyafajták nagyobb testűek , a kisebb testű társaik, pedig a legaranyosabb kutyafajták titulussal bírnak , általában, de ez persze fajtától és személyiségtől eltérő lehet, meg hát ugyebár kinek melyik. Most összeszedtem nektek a legaranyosabb kutyákat. Az összeállítás változó, találsz közte kis és nagytestű kutyákat egyaránt .

50.

pomeraniai torpespicc

Pomerániai törpespicc

Azt hiszem senkiben se merül fel a kérdés, hogy hogy került a legaranyosabb kutyafajták toplistánkba ez a tündéri teremtés.

Származási helye Németország, azon belül is , ahogy neve is mutatja Pomerániában alakult ki. Mindig is társként tartották. magassága maximum 22 cm . Testtömege nagyjából 2-4 kg. Színeik általában: fekete, kék, narancssárga , barna, krémszínű ( Tehát nagyon változatos szőrméjük lehet)Kinézete , olyan mint egy kis plüssmacinak,úgyhogy könnyen a család kis kedvencévé válhat ez a kis szőrpamacs.

49.

Szamojéd

Szamojéd

A Szamojéd sokak kedvence, hiszen arca , olyan mintha folyamatosan mosolyogna és nagy fehér bundáját mindenki megszeretné dögönyözni. A Szamojéd nagyobb testű kutya 50-60 cm magasra nő meg és nagyjából 20-30 kg. Szőrméje: fehér, krémszínű. Nagyon családbarát kutyafajták. és a legaranyosabb kutyafajták közé tartozik

Nézd meg a legszebb szerelmes idézeteket:Top 16 legszebb szerelmes idézetek

 

48.

Kapcsolódó kép

Bichon havanese

Ez a kutyafajta Kubából származik. Kisebb termetű 25-30 cm magas. test tömege nagyjából 6 kg. Általában fehér színéről ismert, de színe lehet fekete, csokoládé, krém,ezüst  illetve vörös is. Játékosságáról és családbarát kutyafajták  híréről ismerik. Kis termete miatt lakásban is tartható. Nagyon szerethető személyisége miatt és azon ismérvei alapján, amiért a  legaranyosabb kutyafajták közé tartozik , elég elterjedt hazánkban is .

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)