Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Nyári Köröm minták 2019

8.

Eper mintázatú nyári köröm minta
nyári köröm minta 2019

Mi lehetne jobban a nyárhoz kötődő, mint az eper. Az eper élénk , vidám és bohókás. Kell ennél nyáriasabb  egy  nyári műkörmök 2019 listában. Szépen megoldották, hogy ne legyen túl nagy kontraszt a fehér és piros átmenetbe, ugyan akkor az előteret, mégis az eper minta kapja. Mi már meg is kívántuk az epret. Ti, hogy vagytok vele? 😉

7.

nyári köröm minta szitakötős minta sárga színű köröm. Narancssárga nature alappal kombináltan
2019 nyári műköröm minták

A sárga a legnyáriasabb szín. Eleven és vidám hatást kelt, kissé bohókás. A minket megfogott ,ezen a körmön, mégis az a szitakötő minta. Nagyon szépen lett megfestve, elegáns kisugárzást ad, az amúgy merészebb szín összeállításnak. Ugyanakkor, eltudnánk képzelni kékkel vagy, akár zölddel is ezt a szitakötő mintát, valószínűleg , azon is látványos lenne. Igazán a nyári körmök 2019 közé tartozik.

6.

nagyon elegáns esküvői körmök 2019 vagy ballagási körmök 2019 arany fekete csíkkal díszített köröm
Esküvői körmök 2019

Az örök klasszikus fekete pártiak számára is készültünk egy összeállítással. Ez egy nagyon elegáns köröm. A natúr szín kicsit megtöri a fekete kisugárzását. Az arany teszi ünnepibbé, elegánsabbá, ha kissé nyáriasabb, hatást szeretnél, vagy egy kicsit kevésbé ünnepit, akkor egy sötét kékkel lecserélheted az aranyat és mégis a natúr jól fogja kompenzálni a színhatást.A  nyári köröm minták,egyik legelegánsabb választása,ami akár egy esküvőn is megállja a helyét.

Ha elegáns körmöket keresel,akkor nézd meg az Esküvői körmök 2019 cikkünket is. Biztosan találsz,olyan ámulatba ejtő esküvői körmöt,amibe azonnal beleszeretsz.

Lapozz a folytatásért.—->

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response