Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 Nyári körmök 2019

Nagyon nagy érdeklődésnek örvendett az első top 10 nyári körmök 2019 cikkünk. Ezért úgy döntöttünk, hogy készítünk számotokra egy újabb listát. Ha az elsőben nem találtad meg azt a nyári körmök 2019 közül, amit magadon is el tudtál volna képzelni, akkor most itt a legújabb lista, hogy kedved szerint válogathass. Ebben a cikkben is törekszünk arra, hogy a lehető legváltozatosabb legyen az összeállítás.Így, mindenki megtalálhatja azt, ami az ő ízlésének megfelelő, mert nem vagyunk egyformák, és ez nem is baj, sőt.. milyen unalmas lenne a világ, ha mindenkinek egyforma ízlése lenne, és mindenki egyforma ruhákban és műkörmökkel flangálna az utcán. Reméljük, ugyanolyan nagy sikernek örvend ez a  nyári körmök 2019, összeállításunk,mint a korábbi.

Ha még nem láttad az elsőt, akkor nézd meg azt is ha kedved van.Csak ne felejts el visszatérni , erre az összeállításra sem , mert a legjobbak közül válogattuk mindet.

Itt érheted el a nyári körmök 2019  első listánkat

Egyszerű, letisztult minta, néhány apró kővel megspékelve. Ehhez a mintához bátran választhatsz ,valamilyen élénkebb , nyáriasabb színt. Főleg a korall színvilágot ajánljuk az idei nyári szezonra.Idén a pasztell színek lesznek a legdivatosabbak.Néhány aprócska kővel látványossá is teheted az  amúgy egyszerűbb, nyári köröm minták 2019 közül való választásod.

10.

2019 nyári műköröm minták

A menta szín idén nagyon felkapott.Ha az előzőnél kicsit összetettebb mintára vágysz, akkor válaszd a hóvirágot. A rózsa és a többi sztenderd virágminta már elég unalmas és elcsépelt.Ez egy kicsivel több és egyedibb virág minta.

Nyári műkörmök 2019

9.

Mint korábbi cikkünkben is megemlítettük , idén az absztrakt minták lesznek a köröm világban a favoritok.Legyen minél kuszább, de szimmetrikus.Játssz nyugodtan a színekkel. Mint láthatjuk a króm színek még idén is megmaradnak, sőt lehet, hogy idén bontakoznak ki végül teljesen.

8.

nyári körmök 2019

Sok sok apró virágminta.Egymáshoz jól passzoló színekkel, szimmetrikusan és nagy összhangban. Itt csak óvatosabban játszadozz a színekkel,mert az összhatás gyakran kudarcba fulladhat.Meg kell találni azt a színkombinációt, ami nem üti egymást. Általában egy fő színből indulj ki, amit a natúr és a fehér szín még szépen fog feldobni és kifinomultabbá tudja tenni, még az élénkebb, nyáriasabb színeket is.

7.

A  visszafogott és az absztrakt minták találkozását láthatjuk ezen a  nyári körmök 2019 listánkban. Itt is jól látható,hogy egy színből kiindulva lett a mintának az alapja is . A fehérrel kombinált és egy kis csillogós arany átmenettel spékelt meg.

A mellette lévő képen , pedig egy abszolút visszafogott mintát láthatunk,de annál érdekesebbet. Fátyol szerűen díszíti a körmöt, mintha csak rálibbent volna a halvány műkörömre.

Ha az elegáns körmök szerelmese vagy,akkor van egy jó hírünk számodra,mert az Esküvői körmök 2019 cikkünkben biztosan találsz,olyan esküvői körmöt amibe azonnal szerelmes leszel. IDE kattintva találod a legszebb esküvői körmöket

6.

Hódítanak a színátmenetek is, ami az utolsó képen is látszik. Ez az enyhén csíkos, orchidea mintás köröm, pedig gyönyörű  és eredeti. A baba kék, pedig örök kedvenc, ami sose megy ki a divatból.

5.

Egy elmaszatoltabb virág mintás nyári körmök 2019 közüli választást láthatunk. A fehér kicsit elegánsabbá tette, főleg a nagyon apró kis csillogó kövecskékkel. A rózsaszín elmaszatoltabb virág, pedig igazán a nyári műkörmök 2019 , egyik jellemzőjévé teszi, hogy nem egy egyszerű virág minta látható, hanem kicsit megbolondították az átmenetekkel.

Ha rózsaszín nyári műkörmöt keresel nézd meg , az erről készült összeállításunkat IDE kattintva

4.

nyári körmök 2019

Ha már absztrakt, akkor csíkok.Összevissza kusza csíkozás egy , amúgy letisztult színen. Itt nem számít a szimmetria, ha a színek nem túl kirívóak és feltűnőek.Legyen minél kevésbé szimmetrikus, hogy meglegyen a „kellő káosz”. Ne félj esetleg arany vagy ezüst csíkokat használni, azzal még extrémebbé teheted, és még látványosabbá, az amúgy letisztult színeket.Ez a nyári körmök 2019 , egyik fő jellemzője.

3.

2019 nyári műköröm minták

Letisztult és egyszerű színválasztás. Így kerülhetett újra a nyári műkörmök 2019 listánkba a magyar minta.A minta maga természetesen színes , látványos. Mind emellett az alapja teljesen szolid, natúr, így jól kiegészíti.

2.

Az egyszerű ábrázolások megjelenése. A cica minta egyszerű, aranyos, nem túl csicsázott. Ennek az egyszerűségnek a hangulatát adja, a barna színválasztás is alá.Nem rikító nem figyelem hajhász, egyszerűen csak nagyon édes, és aranyos. Ha a madarakat szereted inkább , akkor egy egyszerűbb madár mintát válassz.Ha a kutyákat, akkor pedig, egy ehhez hasonló kis egyszerű ábrázolást. Erre sajnos nem találtunk példát a 2019 nyári körmök topplistánkba. Nem kell túlbonyolítani, ez a szlogen igazából.

1.

2019 nyári műköröm minták

Végezetül a mi kedvencünk lett ez az absztrakt mintákkal megspékelt műköröm.Nagyon profin kombinált színek. Az idei minták egyik favoritja lett. Tökéletesen mutatja a csíkok helyes használatát és összeállítását. Már a kisugárzásából látszik, hogy valami nagyon modern és nagyon új. Ha igazán egyedi nyári műkörmök 2019 között gondolkodsz, akkor válaszd ezt.Mi bátran ajánljuk, de csak a merészebbek számára. A fekete nyáron más erős pasztell színre is lecserélhető,ezzel nem rontva el az összhatást.

Ha a tavaszi körmök 2019 is érdekelnek nézd meg itt

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response