Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 

sztár, színész  sminkes átalakulások

A színészeknek sincs egyszerű munkájuk. Sokan csak a csillogást és a rengeteg pénzt veszik észre, pedig igazán megküzdenek a sikerért és a pénzért ők is. Előfordul, hogy egy-egy szerep kedvéért képesek, akár 10 kilót is fogyni vagy éppen meghízni. Heteken át próbálják átvenni az általuk megtestesülő karakter jellemét, beszédét vagy stílusát.Nem mindig könnyű feladat megragadni egy szereplő személyiségét és színre is vinni azt, úgy, hogy a nézőknek is átjöjjenek az érzelmek,érzések a mozivásznon vagy a tévén keresztül.

Sztárok, Szinészek

A sztárok sminkesei is rengeteg időt és energiát ölnek bele egy-egy filmes jelentbe. Meg kell találni a tökéletes színt és a tökéletes kialakítást, és a színész arcára kell illeszteni, hogy a szerepe teljes mértékben azonosuljon a színésszel. Rengeteg munka és tapasztalat legfőképpen pedig tehetség kell, ahhoz , hogy egyszer eljuss addig, hogy jelentős filmekben segédkezhess és , ilyen kiemelkedő színészek arcát alakíthasd át .

A legtöbb nő reggelente sminkeléssel indítja a napját.Ki hogy , de egy kis alapozót, szempillaspirált a kicsivel már ügyesebb egy tusvonalat megtudnak húzni maguknak. De vajon hányan lennénk képesek arra, hogy egy ember teljes kinézetét megváltoztassuk néhány egyszerű kis smink kellékkel?.Ráadásul egy ismert sztár sminkjét Szerintem nem sokan. Ez már nem is csak smink , ez már művészetnek számít, csak éppen nem a festővásznon láthatjuk, hanem élő embereken.Hogy lehet egy jól ismert sztárt átmaszkolni úgy, hogy még rajongói sem ismernek rá?

Ti ráismernétek ezekre a színészekre, ha ennyire elmaszkolva jönnének veletek szembe az utcán? Egy- kettő mellet tuti, hogy elmennék, úgy, hogy még egy kósza gondolatom se lenne, hogy esetleg egy híresség, Mondjuk Tom Cruise sétált el mellettem az imént. Kíváncsi vagyok ti felismernétek- e őket? Most megmutatom nektek a legjobban átmaszkolt sztár fotókat.:

( A next gombbal tudsz tovább lépni a képekhez és a képek között is azzal kell váltanod)

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response