Best

Top 17 leghihetetlenebb sminkes sztár, színész átalakulások

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 

sztár, színész  sminkes átalakulások

A színészeknek sincs egyszerű munkájuk. Sokan csak a csillogást és a rengeteg pénzt veszik észre, pedig igazán megküzdenek a sikerért és a pénzért ők is. Előfordul, hogy egy-egy szerep kedvéért képesek, akár 10 kilót is fogyni vagy éppen meghízni. Heteken át próbálják átvenni az általuk megtestesülő karakter jellemét, beszédét vagy stílusát.Nem mindig könnyű feladat megragadni egy szereplő személyiségét és színre is vinni azt, úgy, hogy a nézőknek is átjöjjenek az érzelmek,érzések a mozivásznon vagy a tévén keresztül.

Sztárok, Szinészek

A sztárok sminkesei is rengeteg időt és energiát ölnek bele egy-egy filmes jelentbe. Meg kell találni a tökéletes színt és a tökéletes kialakítást, és a színész arcára kell illeszteni, hogy a szerepe teljes mértékben azonosuljon a színésszel. Rengeteg munka és tapasztalat legfőképpen pedig tehetség kell, ahhoz , hogy egyszer eljuss addig, hogy jelentős filmekben segédkezhess és , ilyen kiemelkedő színészek arcát alakíthasd át .

A legtöbb nő reggelente sminkeléssel indítja a napját.Ki hogy , de egy kis alapozót, szempillaspirált a kicsivel már ügyesebb egy tusvonalat megtudnak húzni maguknak. De vajon hányan lennénk képesek arra, hogy egy ember teljes kinézetét megváltoztassuk néhány egyszerű kis smink kellékkel?.Ráadásul egy ismert sztár sminkjét Szerintem nem sokan. Ez már nem is csak smink , ez már művészetnek számít, csak éppen nem a festővásznon láthatjuk, hanem élő embereken.Hogy lehet egy jól ismert sztárt átmaszkolni úgy, hogy még rajongói sem ismernek rá?

Ti ráismernétek ezekre a színészekre, ha ennyire elmaszkolva jönnének veletek szembe az utcán? Egy- kettő mellet tuti, hogy elmennék, úgy, hogy még egy kósza gondolatom se lenne, hogy esetleg egy híresség, Mondjuk Tom Cruise sétált el mellettem az imént. Kíváncsi vagyok ti felismernétek- e őket? Most megmutatom nektek a legjobban átmaszkolt sztár fotókat.:

( A next gombbal tudsz tovább lépni a képekhez és a képek között is azzal kell váltanod)

1.

Meryl Streep ragyogó szemeit ördögivé varázsolták. A gyönyörű színésznőből egyszer csak egy boszorkány lett. A Vadregény című film kedvéért alakították át, de valljuk be, a színésznő szép mosolyával szerethetőbb, mint az általa formált karakter. Reméljük a forgatás után, azért visszaváltozott királynővé:).

2.

John Travolta

Be kell vallani, hogy John Travolta a nők egyik nagy kedvence nőként már nem, olyan vonzó. Karakteres, férfias arcát nehéz lehetett átformálni.Színészileg és a sminkes szempontjából is nagy kihívás lehetett, a sármos sztár átalakítása. A Hajlakk című filmben volt látható, ilyen felettébb érdekes szerelésben.

3.

 

Naomi Grossman az Amerikai Horror Storyban egy elmebeteget alakít. Az átalakulása szuperül sikerült.Remélem a szép hosszú haját, azért nem nyíratta le a színésznő, csak parókát húzott. A smink és az alakítás is nagyon megfogó volt, pedig nem lehet könnyű eljátszani egy fogyatékkal élőt.

4.

Gary Oldman,a mosolygós tekintetével nem egy félelmetes Drakulának néz ki. A profi sminkes, azonban eltudta érni, hogy tényleges félelmetes legyen a  színész már kinézetével is. A Drakula című filmben láthatjuk az átalakulás sikerességét.

5.

Jared Leto a Mielőtt meghaltam című filmen játszik egy nőt, Rayon Dallast. Azt kell mondanom nőként is megállná a helyét a sexy színész. Azért szerencse, hogy megborotválkozott előtte:)

6.

Ralph Fiennes

A felismerhetetlenségig átalakították. a Harry Potter nagy rajongótábora nem véletlen, nagyon odafigyeltek, hogy a részletek is stimmeljenek. A körmeit néhány csajszi megirigyelheti, azért :)) Ráadásul színészileg is elismerendő a szerepe. Én egyszerűen imádom, ezt a  sztár színészt.  🙂

7.

Atya ég! Mi lett veled Tom Cruise ?. Lecserélted a jóképűséged? A Trópusi Vihar című film kedvéért alakították így át a színészt. Reméljük, a smink gyorsan lekerült és Tom Cruise nem tervezi elcsúnyítania magát.

8.

A rémálom az Elm utcában című film kedvéért Robert Englundot hátborzongatóan megváltoztatták. Nem találkoznék vele egy sötét sikátorban, ilyen kinézettel az biztos. A sminkes vér profi lehetett, hiszen a színész felismerhetetlen, ilyen külsővel, az tuti. 

9.

Négerré alakítani valakit csupán sminkeléssel. Hmm érdekes és meglepő. Robert Downey jr felismerhetetlen megváltozott a Trópusi Vihar című filmben alakított Krik Lazarus szerepéért. Nem hiszem , hogy valaki feltudná ismerni, ilyen külsővel a férfit. esetleg az anyukája. maximum.

10.

Emma Thompson , a csinos és elbűvölő színésznő, olyan szerepet kapott ahol pont az ellenkezőjét kell játszania. A kezdetben morcos és csúnya dadust. A Nanny Mcphee -ben az változás tökéletesen sikerült. A színésznő eléggé el lett csúnyítva a szerephez. Még bibircsókot is kapott.Meg se lehet mondani, hogy  a két képen ugyanaz a nő szerepel.Elismerést érdemlő.

11.

A Benjamin Button különös élete című filmben Brad Pittet vagy 20-30 évvel megöregítették. Sármos karakteréből még így sem veszített a színész, de azért jobban teszi ha a mostani kinézetével keresi, inkább Angelina jolie helyére kerülő párját. A színész bár felismerhető a sminkesnek köszönhetően tényleg nincs top korában, ha mondható ilyen. A karakter megvalósítása igazán profira sikerült.

12.

Jim Carrey

Elképesztően jó humorát mindenki ismeri. Színészi tehetsége vitathatatlan. A balszerencse áradása című filmben, pedig óriási az átalakulása. Nem csak a sminkesnek, sztájlisztnak köszönhető, bár be kell vallani nem kis munkát végeztek, a színész mimikáival teljesen átjött a szerep. Lenyűgöző alakítás volt, ahogy tőle az megszokott. A haj pedig külön szót érdemel, mert teljesen őrült, beteg lett.

13.

Robert De Nirot elég hátborzongató kinézettel láthattuk a Frankenstein szörnye nevű filmben. A Frankensteint megtestesítő színész profi maszkolásának köszönhetően igazán élethűre sikeredett.

14.

James McAvoy egy igazán szerethető karaktert alakít a Narnia Krónikáiban. A füleit külön nehéz lehetett megcsinálni, de elég jól állnak a színésznek. A kecskeszakállat,mondjuk nem olyan nagy baj ha ezentúl is hanyagolja majd, de rikító kék szemeivel még Mr Tumnus faun ként is elragadó.

15.

Nicole kidman osszú szőke haját barnára cserélt az Órák című film kedvéért, ahol Virginia Woolf szerepében játszik. A gyönyörű színésznőt kicsit csúnyácskábbá varázsolták a szerep kedvéért, de szépsége még így is szembetűnő.

16.

Tilda Swinton a Grand  hotel Budapest című filmben, Madam D.  alakítása szuper volt. A szerep kedvéért a színésznőt 30-40 évvel megöregítették. A maszk látványosan jóra sikerült. Bár a sztár karakteres arcát nehéz nem felismerni, az öregítéssel tényleg profi munkát végeztek a smink mesterek.A ráncairól nem lehet megmondani, hogy nem igaziak lennének.

17.

Maiwenn Le Besco Plavanaguna szerepében láthatjuk az ötödik elem című filmben. Maszkját, olyan profizmussal készítették el , hogy a színésznőt lehetetlen felismerni a szerepben. A csápjaival meg végképp merész a látvány.Ez a kék szín jól áll a színésznőnek, de azért reméljük az utcán csak a  ruhája lesz kék színű ha szembejön velünk, mert máskülönben elég bizarr és meghökkentő látványt nyújtana a vele való találkozás.

Remélem tetszett a cikk. Ha még több érdekességet szeretnél látni nézz szét az oldalamon ! 🙂 További jó szórakozást.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response