Best

15 gyönyörű hely, legszebb turista helyek képekben

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

A legszebb 15 hely, legszebb turista helyek képekben

Itt a nyár és rengetegen utaznak külföldre. Nem is lehet eldönteni, hogy hova érdemes, annyi gyönyörű hely létezik. Csak ámulok a képeket látva és kicsit irigykedem, azokra akik már megcsodálhatták élőben is ezeket a csodaszép helyeket. Most a képeket nézegetve kicsit mindannyian ott vagyunk lélekben.

Összegyűjtöttem nektek, hogy kicsit ti ámuljatok, hogy mennyi varázslatot rejt kicsi földünk. Aki teheti látogassa meg, hiszen tudjátok.. , csak egyszer élünk! 😉 A legszebb turista helyek itt.

( A next gombal tudsz lépkedni a képek között)

1.

Madeira-mountains

Portugáliában található. Sűrű erdők borítják. Hosszú Óceánpart övezi. Gyönyörű látvány élőben megtapasztalni. Nem véletlen került a legszebb turista helyek top listánkba 🙂 

2.

Grand canyon

Észak Amerikában található. Ez a völgy , úgy keletkezett, hogy a  Coloradó folyó az 1,7 milliárd éves kőzetbe kialakított egy medret. Fantasztikus látvány, megéri megfogadni a legszebb turista helyek cikkünket , és ideje ellátogatni 🙂

3.

Maldiv szigetek

A megtestesült mese.  Páratlanul szép, tiszta homokos tengerpart. Nem véletlen, hogy annyian tartják itt a nászutukat. Ez egy életre szóló emlék. Megéri ellátogatni legalább egyszer. Higgyetek  a legszebb turista helyek listánknak :), megéri. 

4.

Bali

Csodálatos látványa elvarázsolja az ideérkezőket. Kultúrájába , mindenki bele kóstolhat egy kicsit és megtapasztalhatja Indonézia egzotikus világát:)

5.

Bonsai Burma

Egykor templom város volt. Mára romjai kápráztatják az idelátogatókat. Az ide látogató turisták nem bánják meg, hisz a látvány magával ragad, ezért került a top listánkba a legszebb turista helyek közé.

6.

 

 

Hawaii

Ki nem ismerné a paradicsom megtestesítőjét. Az ősi hagyományokat őrző , vulkánok búvóhelyéül szolgáló és elképesztően gyönyörű Trópusi szigetcsoport, EZ Hawaii. .Azt hiszem  sokunk nagy álma, ide látogatni, ezért került bele a legszebb turista helyek közé listánkba 🙂

7.

Plitvicei tavak

Horvátországban található. Tehát nincsen túl messze tőlünk ez a gyönyörűség. Horvátország egyik fő látványossága a tiszta kék vizével és elbűvölő környezetével. Közel is van és még a legszebb turista helyek listánkba is helyet kapott , kell ennél több? 🙂

8.

Yosemite Nemzetközi park

Észak Amerikában található. Legszebb tájai közül is ez a legszembetűnőbb nevezetessége. Ha arra jársz vigyázz a Grizzly medvékkel , mert kóborolgatni szoktak a turisták között, ez is hozzájárul, hogy a legszebb turista helyek között szerepelhet.  ! 🙂

9.

Velence

Olaszország nevezetessége. Gondolázgatás a városban, hát van ennél romantikusabb? .. *-* A legszebb turista helyek kiemelt szereplője , és még messze sincs tőlünk 🙂

10.

Patagónia

Azt mondják Patagónia a világ vége. Hosszan elnyúló szikla falak. Bejáratlan tájak. Magányos hegységek. Lenyűgöző látványa miatt kiemelt helye van a legszebb turista helyek között.

11.

Thaiföld

Délkelet-ázsiai ország. Fel sem lehet sorolni, hogy mennyi fantasztikus élményt tartogat magában. A kristály tiszta kék tengerük már csak hab a tortán. Megéri meglátogatni a fővárosukat Bankokot is , ahol a hatalmas épületek , a luxus mindent átjár. A turisták nagy kedvence és a legszebb turista helyek egyike vitathatatlanul.

12.

Moint- Saint Michel

A normandia tengerpart lenyűgöző látványossága ez az épület. A szigeten egy Bencés apátság található, ami az UNECO világörökség részét képezi. A legszebb turista helyek egyike feltétlen.

13.

Agra, India

India legfelkapottabb látványossága ez az épület.Az emlékmű mára a szerelem jelképévé is vált. Csodálatos arányossága, pontossága méltán elhíresült.

14.

Neuschwanstei
II.Lajos Bajor király építette, ezt a csodálatos kastélyt, ezzel egy álmát megvalósítva. Sokan őrültnek tartották, de a látvány magáért beszél. Mára inkább példaképnek szolgál gyönyörű művészi megjelenése,ennek a kastélynak:)

15.

Cinque tere 

Olaszországba található ez az elképesztő,  hely. Az Amerikai és Ázsai túristák egyik kedvence helye Európában.

 

 

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response