Divat

Legdivatosabb fürdőruhák (10+1)

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Legszebb fürdőruhák

Nyáron melyik másik ruha lenne fontosabb,mint a fürdőruha. Sokat számít a szín és a fazon, hiszen van ami direktbe kiemeli az alakodat és van, ami lelapítja a melleket vagy nem olyan formás benne a popsi. Nem mindenkihez passzol minden szín, például a fehérebb bőrűeknek jobb egy fekete/ sötétkék/ piros , tehát egy élénkebb színű fürdőruha, míg a barnább , lebarnultabb csajokon jól mutatnak a világosabb színek.

Például egy egyszerű fehér szín is nagyon feltűnő és elragadó tud lenni , egy nap barnította csajszin. Tehát, sok mindentől függ az, hogy melyik fürdőruha  lenne a legideálisabb számunkra. A divat csak egy szempont mindezek között a kritériumok között. Most a legdivatosabb fürdőruhákat mutatom meg nektek. Vannak benne elég meglepő darabok is .Remélem tetszeni fog az összeállítás.

(A next gombbal tudsz lépkedni a képek között)

1.

Idén hódítani fognak a pántok. Akár a combokat is díszítheti a bugyinál lefelé vagy felfelé a derekakat is szépen karcsúsítja ezek a fürdőruhák . Ezekkel a pántokkal egy elég romantikus kinézetet kapunk, ami bármelyik pasi figyelmét felkelti garantáltan 😉

2.

Szerintem nagyon csinos megoldás a fűző hatású fürdőruha.A bugyi része is magasított ezáltal a pocakot kicsit visszaszorítja , karcsúsít,így telt alkatú hölgyeknek is jó választás lehet ez a szett

3.

Bár a kicsike bugyik mindig divatba lesznek, de idén a fő kedvenc a magasabb derekú nagy bugyik. Egy erősebb dekoltázst nyújtó felsőrésszel extra sexy hatást érhetünk el. És fontos tényező, hogy ezek a bugyik biztos, hogy sokkal kényelmesebb viseletek , mint falatnyi társaik.

4.

 legszebb fürdőruhák

A felsőrészek terén is a visszafogottabb , szolidabb megjelenés lesz a nyerő. Az ujjakkal rendelkező felsőrész kifejezetten izgalmas  a maga sejtelmes megjelenésével.

5.

Egyes darabok már szinte utca viseletként is tökéletesen megállnák a helyüket. Ilyen a képen látható szoknyára kombinált bikini is. Ha visszafogottabb típus vagy és nem szereted magad túlságosan mutogatni , akkor tökéletes fürdőruhák számodra. Vadóc és szolid egyszerre.

6.

 

Ameddig fazonban a szolidság és visszafogottság élvez előnyt a idei szezonban addig az figyelhető meg , hogy a színek terén viszont nagyon merészek voltak a divattervezők. Idén a színkavalkádon lesz a hangsúly. Minél kuszább és vagányabb színek kombinálása , mint egy festő vásznon úgy keringenek a színek a mai  fürdőruhák mintáján.

7.

Újra vissza jönnek a divatba a horgolt bikinik. Titokzatos és mégis elegáns. Ezek a fürdőruhák vadítóan néznek ki és megmarad a szolidság, amit idén észrevehetünk a fürdőruhakollekció nagy részén.

8.

Azoknak sem kell izgulniuk, akik maradnának inkább a megszokott fazonú bikiniknél. Ha egyszerűbb fazont választasz, akkor az idei divat azt diktálja, hogy a mintája valami extra vagány legyen. A különböző formákat és színeket kombinálva halmozzák a fürdőruhák mintázatát.

9.

Megjelennek az apró fodrocskák a bugyi részénél és a kicsi , egyszerű minták , ami az egész bikinit díszítik.A kis fodrok nagyon cukin mutatnak:)

10.

A nyár izgalmas és érdekes slágerekén megjelennek a magasított nyakú felsőrészek. Ha fontosabb számodra a kényelem , mint a barnulás, akkor ez szuper választás lehet. A nyakán felívelőrész kiemeli a nőiességet és biztosan mindenki észre vesz majd a strandon, ezt a fazonú  fürdőruhákat

Még van plusz egy kép----)

😉

+1.

Ha még az előzőnél is merészebb csajszi vagy, akkor jönnek a hosszujjú fürdőruhák.Elég szokatlan,de annál egyedibb és bevállalósabb kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Ha félsz attól, hogy leégsz a napon , akkor ez egy számodra jó megoldás lehet.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response