Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

A 14 legjobb közös tetoválás testvéreknek.

A közös tetoválások nagyon népszerűek, hiszen mi jelezhetné szebben és jobban, hogy ti összetartoztok, hogy neked ő az egyik legfontosabb a világon.  A testvér az, aki mindig ott lesz melletted , ha kevésszer találkoztok is megtaláljátok a hangot,hasonlóan gondolkodtok, és a legfontosabb , hogy együtt felnőve talán többet tudtok a másikról , mint bárki más. A testvéred az , akit ha hajnalban felhívsz, hogy rossz kedved van , akkor nem vágja rád a telefont, hanem addig hallgat, ameddig jobban nem leszel.

A testvéred fogja leordítani, annak a fejét aki megbántott téged, mert neki jobban fáj ha téged megbántanak mintha őt bántanák meg és a testvéred fogja majd a kezed , akkor is ha már mindenki elhagyott.  Tehát a legtöbb, amit kaphatunk az ha van egy testvérünk , aki mindig mellettünk lesz, a összevesztek , ha kiabáltok, ha megbántod, ha megbánt , akkor is ott lesztek egymásnak, akkor se lehet olyan vihar , ami elválaszthatna titeket.

Ha messze is vagytok egymástól, akkor is egymásra gondoltok, akkor is néha ugyan arról álmodtok és akkor is eszedbe jut, hogy neki mennyire tetszene ez a hely, ez a kilátás, , ez a kutya, ez a kosár. Ne felejtsétek a testvér a legnagyobb kincsed , ami lehet.

És akkor most jöjjenek a várva várt

testvér tetoválások:

( A next gombbal tudsz lépkedni a képek között)

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response