Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Dr. Csernus Imre tökéletesen megfogalmazta a kezdést : ” NŐ-ről fog szólni, aki a férfiak imádatának a tárgya, az örök és megfoghatatlan csoda, amelyet már sokan leírtak és megfogalmaztak.

Hiszek abban , hogy egyenlőek vagyunk a jogainkban, viszont , ha racionálisan nézzük , akkor a férfiak és a nők nagyon eltérőek. Teljesen más az értékrendünk , egy -egy dologhoz a hozzáállásunk . Sokkal érzelmesebbek vagyunk a férfiaknál és több romantikára vágyunk.Talán ,ha nem különböznénk ,nem jöhetnénk ilyen jól ki. Valljuk be néha magunkat is nehéz elviselni , nemhogy női társainkat :DD A férfiak, pedig mit csinálnának nélkülünk. Mi vagyunk számukra a motiváció, az ihlet, a gondoskodás és a szeretet.

Egy szuper storyt találtam ehhez kapcsolódóan :

( Ekkor még Obama elnök volt)

Obama és a felesége bemennek egy egyszerű kis étterembe. Mindenki csodálkozik, hogy az elnök, ilyen hétköznapi helyen vacsorázgat.Oda megy hozzájuk az étterem tulaja elhadarja a menüt, majd Obamához fordul, egy kérdéssel:

  • Tisztelt Elnök Úr! Megengedné , hogy négyszemközt beszéljek a kedves feleségével?

Az elnök nem értette, hogy miért, de beleegyezett. Amikor felesége vissza érkezett, megkérdezte: Miről akart veled beszélni az étteremtulaj?

Michelle elmosolyodott ” Tizenéves korunkban őrületen szerelmesek voltunk egymásba. A régi emlékekről beszélgettünk, .”

Obama felnevetett: Látod szívem, ha hozzá mentél volna feleségül, ennek a kis étteremnek a tulaja lettél volna.

Michelle játékosan az elnökre  nézet és kuncogva megjegyezte: Jaaaj dehooogy! Ha hozzá mentem volna feleségül, akkor most ő lenne , az elnök

Szerintem , ez a sztori nagyon találó, hiszen mi nők vagyunk képesek a férfiakat többre motiválni. Egy férfinak midig kell egy támasz pont, egy kis hajtás, csesztetés , ahhoz, hogy megvalósíthassa önmagát. De ha van mellette egy jó nő , akkor bármit képes elérni

Végezetül , pedig egy frappáns mondással zárnám: „Minden nagy ember mögött áll egy nő”

 

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response