Best

10 nagyon ciki dolog! ,ami nyáron minden lánynak szenvedést okoz

Illustration of difficulties caused by uncomfortable
Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Mi csajok gyakran hozzuk zavarba magunkat. A pasikat  nem izgatják az efféle problémák, de mi képesek vagyunk egy két esetlen botlásunkon napokig görcsölni. Valaki látta? Mit gondolhat most rólam? De ciki.. biztos kiröhögtek a hátam mögött. Ezeket a kellemetlen dolgokat mutatom most be , hogy lásd minden nő ugyanazokkal a hétköznapi bosszantó dolgokkal küzd nap, mint nap. Ugye neked  is ismerősek a szituációk? :))

( A next gombbal tudsz a képek között lépegetni)

1.

Kapcsolódó kép

Lenge ruhák

Ugye te is jártál már úgy, mint Katalin hercegné? Elég egy gyenge kis szél sugallat és a szoknyád már libben is . Ha nem reagálsz elég gyorsan, akkor minden, amit takart könnyen a  nagyközönség elé tárul. meglehetősen kellemetlen egy szitu..

2.

Képtalálat a következőre: „elszakadt papucs”

Az elszakadt szandi vagy papucs a nők egy keresztje. Nyilván mindig éppen a legrosszabbkor . Ha éppen rohansz valahova, a belváros közepén vagy , munkába sietsz reggel, vagy a tűzforró tengerparton, Ilyenkor mit lehet tenni. Egy gyors megoldás kell. A legközelebbi cipőbolt vagy ha épp van nálunk akkor egy pillanatragasztóval esetleg orvosolható egy kis időre a probléma.

3.

Képtalálat a következőre: „nagy rövig nadrág”

Rövidnadrág

Amikor elkezdődik a nyár és te előkotrod a tavalyi nagy szerelmeidet. Mint például egy ultra cuki rövidnadrágot a tavalyi kedvenceidből.Ekkor rádöbbensz , hogy már nagy lett rád vagy esetleg kicsi lett rád . Ha nagy akkor a jobbik eset, mert van a vigasztal legalább. Szomorúan konstatálod, hogy meg kell válnotok egymástól legalábbis egy rövid időre biztos. Ebből szoktak aztán a szekrénybe gyűjtögetések megkezdődni, hogy á majd jó lesz rám valamikor. és a ruhák csak gyűlnek és gyűlnek, míg a nincs egy rongyom se egy kicsit más értelmet kap, hiszen a szekrényedet olyan ruhák kezdik el elfoglalni, amiket nem is tudsz már hordani. Hát igen. Ilyenek vagyunk mi. nők 🙂

4.

 

Képtalálat a következőre: „tampon bikini”

A bikinis és rövidnadrágos időszakban sok fejfájást okozhat a havi ciklus. A tampon mindenkinek nagy kellemetlenségeket tud okozni a nyáron. Hogy csináljam , hogy tuti ne látszódjon ki a madzag és mivan ha mégis fog.. és most nem látszik? és most? Majd a barátnők folyamatos faggatása... Ugye nem látszik?Ezt a sok macerát a férfiak nem érthetik. De mi nők egyenes utáljuk.

5.

Képtalálat a következőre: „lefolyt smink”

A nap végére valahogy mindig elkenődik, lefolyik a sminkünk. A vízről ne is beszéljünk. A vízálló sminkek mára már megkönnyítik a dolgunkat, de nem mondom, hogy tökéletes biztonságba menjünk be vele a vízbe. Egy idő után azt is feloldja kicsit a víz. Ráadásul nap végén valami olajos vacakkal tudjuk csak leszedni magunkról, amitől sokunknak kipattogzik a bőre. Tehát nyáron érdemes megfontolni , hogy mikor akarsz sminkelni és mikor nem ajánlatos .

6.

Kapcsolódó kép

Hajlamosak vagyunk elfeledkezni , hogy egy rövid szoknya vagy nadrág van rajtunk és a lehajolásoknál ez eléggé ciki tud lenni. Ha nem felejtettük el, akkor is nehezen lehet megoldani, hogy például felvegyél valamit a földre anélkül, hogy ne lenne ultra ciki és ne látszódjon ki semmi amit nem akarsz közszemlére tenni. Egy igazi kihívás a mindennapokból.:)

7.

Képtalálat a következőre: „biciglizés szoknyába”

A biciklizéshez át kell gondolni, hogy mit vegyünk fel. A szoknyába könnyen villanthatunk egyet. Ráadásul ha hosszabb bicikliútra készülünk, akkor egy idő után tutira kényelmetlenné válik benne az ülés.Tehát gondoljátok át előbb csajok.. 🙂

8.

Fotel

A foteleken, főleg a bőrfoteleken ha sokáig ülünk izzadságfolt marad. Elég kényelmetlen, ahogy ránk tapad és ragadunk tőle. Ráadásul utána már tök kellemetlen felkelni belőle és otthagyni úgy, izzadtan.

9.

Képtalálat a következőre: „pedikűrözött láb”

Szépen kifested a lábadon a körmeidet a nagy nyaralás előtt? Akkor tuti te is bosszankodtál már rajta, hogy mindegy milyen körömlakkot használsz a vízben így is-úgyis le fog jönni és pont ellenkező hatást kezd el kiváltani . Elkezd kopni és a végén csak foltokban lesz valami aprócska jele, hogy te előző este szépen előkészítetted a körmeidet a nagy nyaralásra/strandolásra.

 

10.

Képtalálat a következőre: „ragtapaszos sarok”

A nyári kis cipők és magassarkúk elég sok kellemetlenséget tudnak okozni, főleg ha egy új szerzeményről van szó. Ti is ismeritek a helyzetet, amikor muszáj valahol leülnöd, hogy kicsit megpihentesd a lábad és le tudd venni kicsit a cipődet, netalántán,hogy ragtapaszt tudj előkotorni a táskádból, amivel minimálisan lecsökkentheted azt a rettentő fájdalmat. egy másik cikkemnél megoldást találhatsz erre:

http://csajokoldala.hu/2017/06/13/top-10-teljesen-hetkoznapi-dolog-amit-eddig-rosszul-csinaltal/

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response