Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Érdemes elolvasni ezt a posztot. Sokan küzdünk ugyanazokkal a problémákkal, csak elfelejtünk kommunikálni. EZ egy motivációs szöveg. Kamaszok!Felnőttek! Ez a cikk mindenkinek szól. Ne felejtsétek el , hogy néha igenis ugyanabban a cipőben járunk és ugyanazokkal a problémákkal küzdünk. Talán movitvációra vágysz? Olvasd el!

Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is . Osszátok meg a ti motivációtokat, véleményeteket. Néha jobb elmondani, kibeszélni, kisírni és, akkor az élet megy tovább.

Képtalálat a következőre: „nap felhő”

Ne fojtsátok magatokba az érzéseiteket!Mindenki volt kamasz és ha felnövünk mindannyian találkozunk, olyan életszituációkkal , amikor kétségbe esünk, amikor azt érezzük, hogy fáj , mert igenis kamaszként is érezhetjük azt joggal, sokszor, hogy összeesik a világ és van , hogy felnőttként is azt érezzük, hogy nincs tovább, de azért ne felejtsétek el , hogy van ! Mindig van jobb és lesz jobb, csak ki kell mászni, abból a fránya gödörből, amibe beleestünk. Olvasd el és talán kap ezt kis motivációt arra , hogy változtass a felfogásodon.

 

Ezt a szöveget hölgy írta, van , amiben egyetértek van amiben nem , ezt a végén meg is magyarázom, kifejtem. Remélem belőletek is kivált némi érzelmet ez a szöveg, illetve ez a cikk.


Anyukáddal azon veszekedsz meddig mehetsz ki az nap  este, azt hazudod barátnődnél alszol mert máshogy nem enged el. Eldobod az utolsó szál után a cigis dobozt, nehogy észre vegye, hogy rágyújtottál , ezért gyorsan fogat mosol és kezet.

Kapcsolódó kép

Azt mondod öreg a lelked és üres vagy. Már annyi fájdalmat átéltél és azt teszel amit akarsz, de ennek semmi köze a korodhoz és hogy épp most léptél a lázadó korszakba, nem, dehogy. Összeveszel a barátnőddel azon, hogy valaki más aludt nála helyetted, vagy mert nem hívtak meg egy buliba és toporzékolsz mikor az utolsó pulcsit amit annyira akartál elvitték a boltból.

Matek doga helyett inkább elmész inni a városba, mert tied a világ és ennyi pokoli szenvedés után már nem számít semmi. Aztán szerelmes leszel a suli leghelyesebb srácába mert kétszer kavartatok részegen, és úgy érzed megnyílt előtted.

Kapcsolódó kép

Csodálod minden porcikáját, istenként nézel rá, és sírsz ha látod mással, megvágod magad, újabb szál cigi jön, újabb üveg vodka, óriás világfájdalmaid vannak. Azt érzed ez a szerelem,újabb posztokat írsz ki, elmeséled mennyire érezni akarod az illatát és mennyire óriási a vágy amit érzel iránta. Rajongsz érte. Azt mondod te ismered őt, ismered az érzéseit, mindennél jobban vele akarsz lenni, tökéletesnek látod őt, még a hibáit is, azt mondod neki van a legcsodálatosabb lelke. Ez a szerelem. Ez a szerelem?

Eltelik majd pár év, anyukádnak már csak annyit mondasz most elnézel városba, nem szívsz már cigit mert nincs semmi értelme, igazából sosem vágytál rá, csak menő volt és adta a” depressziós üres tini vagyok” stílusodhoz, vagy éppen ekkor szoktattad rá a szervezeted, teljesen feleslegesen mert rájössz hogy kurva drága és alig bírod fizetni de már ráfüggtél.

Eltelik pár év és egyre tapasztalatlanabbnak érzed majd magad, az első temetéseden rájössz, amilyen fájdalmat eddig éreztél összehasonlíthatatlan azzal amit akkor fogsz. Az első átverés a munkahelyeden, az első férfi aki bántalmaz, az első könnycseppek a gyermeked szemében mikor látod hogy éhes de nincs pénzed ételt venni.

Mikor a legjobb barátodnak százezreket adsz kölcsön aztán örökre eltűnik, na ez majd indok lesz hogy csalódj, kiakadj és veszekedj, nem az hogy nem hívott meg egy buliba, örülni fogsz ha egyáltalán végre eltudsz menni bármilyen baráti összejövetelre.

Mikor boldog vagy ha végre leakcióznak egy pólót, mert a saját keresetedből évente 10et ha tudsz venni, nem hetente amit anyukád meg apukád vett régen. Majd mikor a mekiben ülsz az olajfoltos dolgozós trikódban a sülő sült krumpli felett, és azon agyalsz bárcsak tanultál volna arra a matek témazáróra.

Mikor már tényleg azért akarsz inni hogy végre jól érezd magad, mert mikor még fiatal voltál ki kellett volna használnod a felhőtlen boldogságot, hogy alig volt ami miatt aggódnod kellett, mert akkor még jól érezhetted volna magad mindenféle drog nélkül is,

Képtalálat a következőre: „síró nő”
felnőni

gyerek voltál, volt lehetőséged. Majd mikor végre rátalálsz arra aki viszont szeret. Mikor látod őt minden ábránd nélkül, látod minden hibáját, és nem látod őt tökéletesnek, de szereted őt és elfogadod. Mikor 2 év után kezded érezni hogy ismersz a felszínéből valamicskét, nem két részeg kavarás után. Mikor egyenlőnek érzed magaddal, mikor tudod hogy ugyan annyit értek.

Mikor megbízol benne és támaszkodsz rá, mikor a rajongásból és csodálatból igazi szerelem és kötődés lesz. Mikor a fellángolás igazi vággyá alakul. Mikor tudod hogy van nála 100- szor jobb férfi, nem kergeted magad illúziókba hogy ő leghelyesebb a legizmosabb, hanem tisztán látsz, de tisztán látod hogy egyáltalán nem érdekel rajta kívül téged senki.

Mikor büszke vagy rá, de nem azért mert minden barátnőd szerint ő a legjobb pasi, hanem mert ő a társad. Mikor már nem a szép arcot és a dögös testet keresed a fiúkba, hanem a biztonságot és a szeretetet. Mikor elkezded felvállalni a felelősséget a tetteidért, anélkül hogy rákényszerülnél, akkor majd tudni fogod: ilyen felnőni. ( motiváció)

A kép alatt folytatódik a cikk.

Képtalálat a következőre: „csalódás”
Felnőni

Nektek mi a véleményetek? Talán tényleg ez felnőni? A szöveggel nem kell egyetérteni, és talán nem is teljesen igaz, hiszen ez egy adott elkeseredés szülte. De lehet, hogy van benne igazság. Sokan sírnak, hogy milyen rossz nekik, de mindig tenni kell érte, hogy jobb legyen.

Nem csak kamaszkorban , felnőtt korban is és ez oda-vissza. Ha csak sírsz nem veszed észre, hogy milyen szépek a virágok, hogy a levél milyen könnyedén hullik le a fáról és , hogy a boldogság mindig az orrod előtt van csak a könnyes szemed elhomályosítja a képet. Hát töröld meg a szemedet és keresd a szépet, keresd a jót az emberekben és keresd azt, hogy mi tenne boldoggá.

Képtalálat a következőre: „don't give up”
motiváció

Csináld azt! Nem tanultál eleget ezért nem jó a munkád ? Hát menj el tanulni!! Csak a sírban késő elkezdeni valami újat. Azt mondod nem ilyen egyszerű? Te bonyolítod túl! Kifogásokat keresel, és mindenki mást akit hibáztatni szeretnél. De te felelsz magadért. Ne várd , hogy majd segítenek. Te csak magadon tudsz segíteni. Kell ennél több motiváció ? ..

Nem adhatod fel!!!

, nem mondhatod, hogy már késő! Nem kell , hogy beletörődj, csak kezd el , Tudod mindig az első lépések a legnehezebbek, utána a többi már könnyebb lesz, néha elesel, igen ! De állj fel!! Menj tovább ! Ne hagyd, hogy a saját démonjaid győzzenek le. Sírj ha fáj és nevess ha boldog vagy, Az élet attól szép, hogy érzelmek jönnek mennek és neked folyton lesznek céljaid.

Kapcsolódó kép
motiváció

Mert ha vannak céljaid akkor van ami kiemel a gödörből. Ami arra sarkall , hogy menj tovább. Kérlek ne felejtsétek el , hogy a felhők fölött mindig süt a nap! —->motiváció

Bee happy , don’t worry 🙂

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response