Best

Top 10 legdögösebb fotók a sztárpasikról, sexy pasik

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

TOp 10 legdögösebb, legszexibb pasik

Egy cserfes mosoly, egy csillogó szempár, a sexy has és egy karakteres arc ,ilyenek ezek a sexy pasik . még sorolhatnánk, mennyi minden befolyásol minket csajokat, hogy ki számít sexynek. Nehéz dologra vállalkoztunk.Összeszedtük a legszexibb hollywoodi pasikat , nyilván kinek mi. Ez a mi top listánk. Ha szerinted valamelyik pasi  kimaradt , akkor jelezd kommentben.

Hiszen összeállíthatunk top 20 30- 40 es listát is a sexy pasikról . Ki ne szeretné néha csak, úgy lecsekkolni a best pasikat. Hiszen nem csak a pasik nézegethetik a csajokat. Mi is gyönyörködhetünk néha 😉 Csajok ! Nézni szabad! ábrándozni meg kötelező :P..

A legsexibb pasik:

(A next gombbal tudsz tovább lépni)

1.

Kapcsolódó kép

Jason Ackles

Az Odaátból ismerhettük meg a sexy színészt, és rengeteg nő szívét lopta már el azóta  , a csábító mosolyával és a tökéletes testével. Elcsábítóan sexy pasi

2.

Képtalálat a következőre: „Jude Law”

Jude Law

A színész bár már 42 éves, mégis igazi nőcsábász hírében áll. Még el se vált feleségétől már a média 13 szeretőjéről számolt be az utóbbi időben. A sárma magáért beszél. Karakteres arcával hódítja meg nők százait 😉 A sexy pasik között topp listás

3.

Képtalálat a következőre: „ashton kutcher sexy”

Ashton Kutcher

A sexy pasik kiemelkedő alakja a  , színész, akkor vált felkapottá, miután hozzáment az , akkor már híresnek számító Demi Moore-hoz. A házasságuk 8 évig tarott, de közben már Ashton Kutcher kapcsolatban volt Milla Kunissal. Most, nemrégiben született egy kislányuk is, akit Wyatt Isabelle-nek neveztek el.

4.

Kapcsolódó kép

Robert Pattinson

Ki ne ismerné a nagy őrülettel , körül rajongással elárasztott Alkonyat sztárt, a sexy pasik, sexy pasiját, Robert Pattinson az Alkonyat című filmben játszott főszerepet. A film minden tini lányt lázba hozott, a színésznek, pedig egy hatalmas ugrás volt a karrierjében. Azóta rengeteg szerepet kapott , de a figyelemreméltó kinézete mit sem változott. Még mindig szívdöglesztő.

5.

Képtalálat a következőre: „leonardo dicaprio sexy”

Leonado Di Caprio, már gyerekkora óta színészkedik, de az áttörő sikert a Titanic szerezte neki. Az Oscar díjat , már akkor követelték neki rajongói, utána számos hatalmas alakítással alátámasztott, hogy igen is jár neki. 2016 végre meg is kaptam a már réges-régen kiérdemelt díjárt. A színész már tinikorában is őrjítően sexy volt és ez a mai napig állítható róla. Az évek el is vesznek arcán és még mindig rajonganak érte a kamaszok és a felnőtt nők egyaránt. Talán nem ok nélkül került be a sexy pasik top listánkba sem. 😉

6.

Képtalálat a következőre: „channing tatum akt”

Channing Tatum

2012-ben a legjobb pasinak választották. A Magic Mike-ban irtó dögös karaktert alakít és hát ő maga is meglehetősen sexy pasi , ez vitathatatlan .

7.

 

Képtalálat a következőre: „johnny depp sexy”

Johnny Depp

Nagyon jóképű, sexy pasi, bár manapság a kor már meglátszik az arcán, és ezen nem segít , hogy alkohol problémákkal is küzd a hírek szerint. Azon kívül, hogy jó képű még irtó jó színész is egyben. Az alakításai szinte egytől egyig nagyon karakteresek.

8.

Képtalálat a következőre: „Adam Levine sexy”

Adam Levine

2013 a legsexibb pasinak választották. A Maroon 5 énekeseként lett ismert, majd később a The Voice-ban is ő volt az egyik mentor.

9.

Kapcsolódó kép

Zack Efron

A tinilányok kedvence lett a High School Musical-el . Innen kezdődött karrierje és azóta, már rengeteg filmszerepet kapott a fiatal és dögös színész. Ragyogó kék szemei és sármos mosolyával varázsolja a nők szívét és nem utolsó sorban ne semmi a teste se :))

Azóta már nem csak a kamasz lányok kedvence lett a tinisztár imidzsből kitörő színész , amióta más nagy sikerű filmjei is voltak, így már a középkorosztály is a rajongói közé került, persze csak a színészi tehetsége miatt.. öhm meg lehet, hogy azért is , mert nagyon sexy pasi 😉

10.

Képtalálat a következőre: „david beckham body”

David Beckham

Az egyik legismertebb focista minden kisfiúk példaképe és minden nagy lány vágya. Az elképesztően sexy pasi,  David Beckham-et már mindenki ismeri , hiszen Európa egyik legismertebb focistája. Jelenleg modellként tevékenykedik, és , mint láthatjuk ez nem is meglepő. Ilyen sexy testtel még most is szívdöglesztő pasi, pedig már nem a 20 as éveiben jár.

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response