Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 

Virág mintával díszített Nyári körmök 2019. Fehér rózsaszín színárnyalatú francia köröm.
Virágos nyári körmök 2019

Rózsaszín körmök

A virágminta még mindig menő és az bennük a legjobb , hogy rengeteg formájú, mintájú virágmintát választhatunk . Akár a kedvenc virágunkat is ráfestethetjük a körmösünkkel. Nekem például a kedvenc az orchidea , ami szintén rózsaszín – lilás színével jellegzetes, így fehér alappal vagy franciával jól mutat. A virágminta tipikus nyári – tavaszi hatású és boldogságot áraszt. Tehát elő a boldogsággal. A  listánk csak útmutatás, minden a fantáziádon múlik.

6.

 

Ha egy extrémebb , nyárias körömre vágysz akkor a neon rózsaszín körmök kombinálhatóak citromsárgával vagy esetleg egy kisebb színkavalkáddal . Ez a pöttyös díszítés, lehet más színnel is fesztiválos és felettébb vidám , bohókás. Ha mégsem vágysz ennyire extrém körömre, akkor halványabb rózsaszín választásával már egy teljesen más hatást tudsz elérni ezzel a mintával

7.

Esküvői körmök
Rózsaszín esküvői körmök

A kékkel kombinálva bohókás hatású. csodaszépek a virágminták ezen a körmön és nagyon szépen összhangban van a kék és a rózsaszín , hogy a virágon mindkettő megjelenik. Egyszerre elegáns és nyárias. Akár  könnyed nyári Esküvői körmök között is  ideális.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response