Divat

Top 10 meglepő szokások, amit eddig biztos rosszul csináltál!

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Amit eddig nem tudtál

Az hétköznapokat ugyanúgy éljük meg. A megszokás nagy úr mondják, és bizonyára , így is van. Van, amit csak azért csinálunk, mert már teljesen megszoktuk és bele se gondolunk, hogy lehetne másképp, lehetne egyszerűbben, higiénikusabban. Van, amit szüleink megtanítottak és nem is gondoltuk át hogy biztos így kellene ezt? Most 10 dolgot fogok nektek bemutatni, amin bizonyára nagyon meglepődtök. Az elején nehéz lesz, hogy az eddig megszokott dolgokat most máshogy kezdjük el csinálni, de higgyétek el nekem ! Megéri! Könnyebbé és jobbá teszik az életünket ezek az apróságok 🙂 Na és akkor leleplezzük le ezeket a titkokat:

( A next gombbal tudsz a képek között lépkedni)

1.

Képtalálat a következőre: „konzervnyitóval csomagolás nyitás”

Ha műszaki cikkeket vásárolunk és hazaérünk az első dolog, hogy azonnal ki akarjuk próbálni. Hoppáá. Egy problémával találjuk szembe magunkat. Jó mi csajok ,ha megtehetjük át is passzoljuk inkább ezt a részt a pasiknak, de ha nincs rá lehetőségünk, akkor elővesszük az ollót. Az olló nem akarja átvágni közbe megvágjuk magunkat is a kemény műanyag csomagolással és ááá... már el is ment a kedvünk a benne rejtőzködő kütyütől. A tippem, amit javaslok nektek a Konzervnyitó! A konzervnyitó a csomagolás négy végét szépen körbe tudjuk vágni és így már könnyen felnyitható lesz.

2.

.Képtalálat a következőre: „dab”

A tüsszentésnél már kiskorunkban megtanították rá a szüleink, hogy tartsuk a kezünket a szánkhoz, hogy a bacik ne szóródhassanak szét. Ugyanakkor, ha jobban belegondolunk napi szinten mennyi mindenez érünk hozzá. A kilincshez, kapaszkodóhoz stb stb.. Tehát a tenyerünkön lévő baktériumokat átadjuk egymásnak folyamatosan.. és cserélgetjük és újra betegek leszünk . Sorolhatnám. Tehát ezt a kiskorunkból már jól bevált megszokást jobba járunk a elfelejtjük és helyette inkább ha tüsszentenünk kell tartsuk a karunkat a szánkhoz, hisz ott jóval kevesebb eséllyel terjedhetnek el a kis baktériumok. Ez a mozdulat, amúgy is nagy népszerűségnek örvend mostanában:)) Ezt hívják Dab-nek 😉

3.

Képtalálat a következőre: „alvás”

Az alvásra azt mondják nem lehet elrontani. EZ részben így i van , mert bárhol ledőlhetsz és a folyamat kezdődik magától. A modern technikával,viszont nem árt vigyázni. A nemrégiben kiderült, hogy a technikai eszközök mellett az agy csak fele annyira képes kipihenni magát a szokásosnál. Nem véletlen,hogy reggel úgy érezzük, mintha még fáradtak lennénk hiába aludtunk 8-9 órát. Ezért ajánlatos elfelejteni az alvás előtti mobilozgatást és az alváshoz való tévénézést.Persze csak ha nyugodtan szeretnénk aludni. 🙂

4.

Képtalálat a következőre: „cipő zokni hajszárító”

Az új cipő vásárlása mindenkit egyaránt felvillanyoz, főleg minket csajokat. De van egy hatalmas problémája ezeknek az új cipőknek.. Hogy mielőtt nagy boldogságban viselhetnénk és gyönyörködhetnénk benne meg kell küzdenünk az egyik rémálmunkkal. A sarok törésekkel, addig amíg a cipő nagy szenvedések árán be nem törik végre. Remélem örülni fogtok,ha azt mondom, hogy van egy jó tippem rá,hogy miként vedd fel í legújabban becserkészett gyönyörűséget anélkül, hogy előbb  szétsebezné a lábad.

Nem kell hozzá más csak a képen szereplő három dolog. Az új cipő, zokni és hajszárító. Tehát vegyél fel egy vastagabb zoknit és húzd fel vele a cipődet, majd a hajszárítóval melegítsd fel a cipőt, körbe, mindenhol. Ha ez megvan, akkor már csak vissza kell venned a zokni nélkül és indulhatunk is megmutatni a világnak, hogy milyen vadi új szerzeményünk van..és még csak szenvednünk se kell miatta.

5.

Képtalálat a következőre: „kávézás”

Kávé

A kávézás sokunk számára a nap kezdő lökése. Ha reggelente van időd energiád és pénzed , akkor a legjobb beülni valahova egy csésze kávéra, de ha mindenezek nincsenek akkor nem árt odafigyelned, hogy hogyan tárolod az otthoni kávét. A kávé ha nyitva van hetek óta,akkor elveszti ízét és finomságát.

Ne fagyazdd le. Ha lefagyazod is ugyanez történik A legjobb megoldás, ha egy légmentesen lezártedényben, hűvösebb helyen tárolod, így van esély, hogy a kávéd megőrzi minőségét. Az olcsó kávékat pedig felesd el. Hogy várod, hogy energia dús napod legyen ha már az indításnál rossz ízzel kelsz.

6.

.Képtalálat a következőre: „sitting on the toilet clipart”

Az emberiség mindig is ,úgy végezte el a nagy dolgát, hogy guggolt. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően megjelentek a Wc-k . Közben azonban elfelejtettük, hogy hogy is kéne ezt csinálni. Gondolj csak bele, hogy a guggolós pozícióval mennyivel könnyedebben menne. Nem kell mást tenned egy sámli is elég, hogy elérjük a kívánt testhelyzetet és ezzel megkönnyítenénk a mindennapjainkat:)

7.

Képtalálat a következőre: „fogmosás”

Már kiskorunkban megtanították a szüleink, hogy minden nap reggel és este fogat kell mosnunk.Sőt azt is , hogy hogyan kell. Azonban nagyon sokan még most se csinálják helyesen a fogmosást. Először is nem az a lényeg, hogy ennyi fogkrémet nyomsz a fogkefére. Elég gy borsónyi is. Másodszor pedig a lényeg, hogy apró körkörös mozdulatokkal kell a fogat megtisztítani a károkozóktól. És a legfontosabb, hogy ne feledkezzünk meg a leghátul lévő fogainkról sem.

8.

Kapcsolódó kép

A régi köztudatban megmaradt, hogy a technikai eszközöket előbb teljesen le kell meríteni, hogy utána feltölthessük és ezzel megóvhatjuk az elektromos kütyüt a károsodástól. Egy 2016-os felmérés alapján az emberek 75% a még a mai napig , ezt a szabályt ismeri és tartja . Most elárulom a titkot, hogy az új ionos aksikat már nem kell ilyenekkel megvédeni. Sőt ha meg akarjuk védeni a telefonunkat a meghibásodástól, akkor ajánlatos 50 % felett tartani mindig a töltöttségi szintet.

9.

 

Képtalálat a következőre: „banán hámozás”

A banán általában mindig megtalálható a közértekben és még olcsó is, arról nem is beszélve, hogy mennyi vitamint tartalmaz és finom édes íze megnyerő . Szinte biztos, hogy már mindenki fogyasztott legalább egy tucat banánt és hámozott is . Az emberek többsége mégis rosszul csinálja.

Csak el kéne lesnünk a majmoktól, hogy ők hogyan is csinálják és már meglenne a megoldás. Ahelyett ,hogy a kis száránál fogva elkezded csavargatni, trancsírozni, míg végül a fél banánt összetrancsírozva sikerül kibontanod, javaslok egy jobb megoldást. A másik oldaláról kezd kibontani , itt könnyedén kifog nyílni szinte magától a gyümölcs és még össze se kellett nyomorgatnod a finomságot.

10.

Képtalálat a következőre: „kormány fogás”

Ha már van jogsid, vagy el kezdtél vezetni tanulni, akkor tudod, hogy az első dolog amit megtanítanak az a helyes kormányfogás, az ha miden esetben 10 óra 10 perces pozícióban két kézzel kell fogni. Ezt valamikor, akkor vethették papírra, amikor a kocsikba még ne szereltek légzsákokat. A szakértők inkább azt javasolják, hogy 9 és 3 óránál kell fogni a kormányt.Hiszen ha baleset történne, akkor a légzsákok nem fogják a fejünkbe ütni a kezeinket.

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response