Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 

Legcukibb kisállatok

Ez a cikk ,összegyűjtötte a világ legcukibb kisállatok kategória nyerteseket. egvannak a sztenderd háziállatok, akiket mindenki ismer. Kutyus, macska, nyest, egér stb.. Ebben cikkben azonban bemutatom nektek, hogy számtalan olyan kisállat van a világon, akikről többségünk még nem is hallott.Pedig a földet rohamosan pusztítjuk és lehet, hogy pár éven belül ,néhányuk már el is tűnik a földről , anélkül, hogy megismerhettük volna egyáltalán.Remélem ti is odalesztek , ezekért az ultra cuki jószágokért. Egy -kettőt szívesen tartanék még otthon is.Ti is befogadnátok őket? :$

( A next gombbal tudsz lépegetni a képek között)

 

1.

Hainan-Gibbon

Ez a faj sajnos súlyosan veszélyeztetett, az emberi pusztítások miatt. A Hainan-Gibbon főleg rovarokkal , gyümölcsökkel táplálkozik. A Kínai népköztársaság legkisebb tartományában, Hajnan szigetén él. A majmok között biztos helye van a legcukibb kisállatok között.

2.

Egyiptomi ugróegér

Észak Afrikában őshonos.Színe az afrikai homokhoz alkalmazkodott, hogy könnyen eltudjuk bújni. Nappal a föld alatt bújkál és csak éjszaka indul el táplálékot keresni.Magvakkal, gyümölcsökkel, rovarokkal táplálkozik. Gyermekeit kis árkokban hozza világra. Szülés előtt a nőstény elkergeti a hímetUgye ettől még helye van a legcukibb kisállatok top listánkban?

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response