BestDivatEgyéb

Top16 legszebb ruhák a 2018-as Oscar-gálán

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

A 2018-as Oscar-gála nem csak a teljesen új gondolású és más nézőpontú filmekről szólt, hanem csodálatosan vadító, merész és csillogó Oscar-gála ruhákkal is meglepették a közönséget. Idén rengeteg , olyan díj született , akik első jelölésből lettek egyből büszke Oscar-gála nyertesek. A rivaldafénybe újonnan belépők is megleptek minket , egy-két vadítóan elegáns és bevállalós Oscar-gála ruhával. Tehát mondhatjuk,hogy a 2018-as Oscar gála nagy meglepetésekkel szolgált. Össze szedtük a 2018 Oscar-gála legszebb ruháit

Itt megnézhetőek  a Legszebb Oscar-gála ruhák 2018-ban

A nyilakkal tudsz tovább lapozni a következő legszebb Oscar gála ruhák között.

1.

Jennifer Lawrence

A legszebb Oscar-gála ruhák 2018-ban listánk egyik top helyezettje Jennifer Lawrence elragadó arany színű ruhája. A vörös szőnyegen, csakúgy tündöklött ,ebben a ruhakölteményben , melynek flitterekkel telerakott anyaga mindenkit elvarázsolt. A Flitterek sem vitték el a tekintet a ruha könnyed eséséről, ami ennél az anyagnál ritkán kivitelezhető.

Kattints a következő képért a nyílra.

2.

Úgy néz ki idén sokan az arany mellett voksoltak, bár végül is az Oscar-gála legszebb ruhák  között, milyen szín is dominálhatna , mint az elegáns és előkelő arany. Lupita-Nyongo is az arany szín mellett döntött. Az arany színbe, bele csempészet egy kis dögös fekete sávot. Az arany szegecsek , pedig nagyon vagánnyá teszik az estéi ruhát.

Kattints a következő képért a nyílra.

3.

Meryl Streep

Korát meghazudtoló kisugárzással bűvölte el a nézőket. A legszebb Oscar-gála ruhák 2018 között méltó helyen szerepel a gyönyörű színésznő. A vörös szőnyegre ,milyen színű ruha is passzolna jobban , mint ez a piros könnyed viselet.Nagyon egyszerű vonalvezetése és könnyed ejtése teszi igazán elbűvölővé , ezt a ruhakölteményt.

Kattints a következő képért a nyílra. 

4.

Sandra Bullock is az arany -fekete párosítást választotta és ,ezzel belopta magát a legszebb Oscar-gála ruhák 2018 listánk közé. A ruhát , mintha számára alkották volna. Tökéletes kiemeli magas lábait és kecses csípőjét. Nem is számíthattunk másra a Louis Vuitton ruháktól. A színésznő ragyogott az Oscar-gála vörös szőnyegén.

Kattints a következő képért a nyílra.

5.

Sally Howkins

Egy igazán meglepő ruhával került  a legszebb Oscar-gála ruhák 2018 listánkba. Egy merész válltömést választott, ami igazán határozottá és erőssé tette. A könnyed fekete csipke viszont igazán nőiessé és elegánssá varázsolta a kissé túl könnyed ruhát.

Kattints a következő képért a nyílra.

6.

Gal Gadot eltért a megszokottabb színvilágtól és egy ezüst ragyogó ruhát választott , amivel biztos helye lett a legszebb Oscar-gála ruhák 2018 listánkban.  A ruha , mintha ketté lenne szedve , a felső része még követi a színésznő alkatát , míg az alja könnyedebb és bohókásabb árnyalatot visz a kinézetébe.

Kattints a következő képért a nyílra.

7.

Egy igazán meghökkentő ruhakölteménnyel állt elő Emily Blunt ,aki eldobta , az eddig megszokott kliséket a függöny anyagokról és bebizonyította , hogy még egy  Oscar gálára méltó ruhát is ki lehet belőle hozni. A ruha mellesleg Schiaparelli remek munkája. Fazonja teljesen új és magával ragadóan bájos. Egyszerre nőies és kislányos aranyos ez a remekmű. A színésznőn kifejezetten ragyogó.

Kattints a következő képért a nyílra.

8.

Zoey Deutch

Egy bájos csipkézett ruhát választott az Oscar-gálára. Zoey a Red Carpet Green Dress mozgalom nagyköveteként , egy teljes mértékben újrahasznosított , környezetbarát ruhát viselt , ami szerintünk extra vagány dolog, mert a fontos dolgokra figyelmet kell fordítani.

Kattints a következő képért a nyílra.

9.

Margot Robbie , úgy tűnik mostanában nagyon ragaszkodik a fekete-fehér ruháihoz. A legszebb Oscar ruhák 2018 listánkba is egy fehér estéiben mutatjuk. Margot Robbie tündökölt a vörös szőnyegen, hiszen ruhájánál már csak a ragyogó mosolya volt fehérebb. A vállára lelógó ruha  rész, pedig meglehetősen  figyelemfelkeltő.

Kattints a következő képért a nyílra.

10.

Nicole Kidman

Idén nagyon merész ruhakölteménnyel varázsolta el rajongóit. Ez a csodálatos éj kék ruha tökéletesen mutatja a színésznő kecses lábait . A hatalmas masni pedig a derekára vonja a figyelmet, ami Nicole Kidman esetében nem is probléma, mert csodás alkata van hozzá. Ezt a  a gyönyörű ruhát Armani Privé tervezete . A legszebb Oscar-gála ruhák 2018 listánkba méltó helyen szerepel, hiszen nekünk bejött a színésznő merészsége.

Kattints a következő képért a nyílra.

11.

Salma Hayek ruháját a Gucci tervezte. Színét sokan kifogásolták, de többségében megdöbbenést és rajongást váltott ki a színésznő vadítóan rózsaszín ruhája. A ruhát már csak csillogása és a láncok sokasága teszi még feltűnőbbé.

Kattints a következő képért a nyílra.

12.

Taraji P. Henson viselte az egyik legmerészebb ruhát. Melltartója éppen hogy takarta a takarni valót. Ugyanakkor kecses , hosszú lábait nagyon szépen kihangsúlyozza.

Kattints a következő képért a nyílra.

13.

Blanko Blanko egy egészen kihívó ruhában villantotta meg bájait.

Kattints a következő képért a nyílra.

14.

Andra Day is egy igazán meglepő ruhát választott az Oscar-gálára. Mint egy igazi grófnő, úgy jelent meg a vörös szőnyegen és tekintetével elvarázsolta a rajongókat.

Kattints a következő képért a nyílra.

15.

A Lady Bird című filmért jelölt színésznő ruháját a Calvin Klein tervezte. Tökéletes ráéreztek a színárnyalatra és az egyszerű , de kecses megjelenésre. Saoirse Ronan elragadóan és visszafogotta tündöklött az idei 2018  Oscar-gálán

Kattints a következő képért a nyílra.

Jennifer Gardner

Királykék ruhája világított a vörös szőnyegen. Mindenesetre nagyon szépen kiemelte az alakját és még pont nem tolakodóan rikított az eseményen ez a finom ruha.

Remélem tetszett a cikk 🙂 Ha igen nézz szét az oldalon, találsz még kedvedre való cikket, ha nem tetszett, akkor azért nézz szét, hogy találj kedvedre való cikket. Jó szórakozást. 🙂

 

 

 

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response