Best

Top 15 +1 legszebb szerelmes idézetek

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Legszebb szerelmes idézetek

Összegyűjtöttük nektek a legszebb szerelmes idézetek listánkat, ami megmutatja, hogy mennyire szép, mennyire önzetlen és, olykor mennyire fájdalmas is tud lenni a szerelem. Sokan átélték, sokan szeretnék átélni és sajnos sokan akadnak, akik nem szeretnék többet átélni, de ez mind csak ideiglenes. Eljön a pillanat, amikor valakinek a szemébe nézel és rájössz, hogy minden csak azért történt, hogy egymásra találjatok. Ki tudja, az is lehet, hogy már rég az orrod előtt volt csak te eddig messzebbre tekintgettél.

Nem tudhatjuk mit tud a sors, de a legszebb szerelmes idézetek reméljük, azért tetszeni fog. Lájkoljatok minket facebookon, hogy ne maradj le a következő legszebb szerelmes idézetek listánkról sem, vagy találj más, neked tetsző cikket az oldalunkon.

A nyilakkal tudsz lapozni a legszebb szerelmes idézetek listánkban.

 

1.

"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Gabriel Garcia Márquez

Talán nem is lehet mást hozzáfűzni. Aki volt már szerelmes, az valószínűleg érezte már ezt. Nem véletlen, hogy a legszebb szerelmes idézetek közé beválogattuk. Nézd meg a következő idézetet a nyíllal.

2.

"Már úgy szeretlek,mint igazi ínyenc egy-egy étel nevét."

Fodor Ákos

3.

Legszebb szerelmes idézetek

A szerelem mindent pótol, s a szerelmet nem pótolja semmi." Petőfi Sándor

A Nemzet nagy költője hírnevéhez méltóan nagy gavallér volt. A költő számos nagy romantikus költeményt írt Magyarországnak, népének. Szerelmi kapcsolatuk,házasságuk Szendrey Júliával, a feleségével, igazi romantikus filmbe illő jelenet. Ha valakinek hinni lehet a szerelem terén, akkor  biztosan a nagy romantikus forradalmárnak, ezért éltem az ő szavaival a legszebb szerelmes idézetek listámban.

4.

"Kávét hoztam neked... (...) De ebben a kávéban nem cukor van. Nem édesítőszer. Nem attól édes. Mástól. Kilenc betűtől. Azokat kevertem bele, azoktól olyan finom, azoktól olyan édes. Attól a kilenc betűtől. Ami egy szó. És a szóban a legszebb érzés. Szeretlek."

Csitáry-Hock Tamás

Gyönyörű, visszafogott, de annál romantikusabb legszebb szerelmes idézetek gyűjteményünk egy darabja. Ha valaki, ilyet írna nekem én biztos meghatódnék.

5.

" Mit mondtál?
- Szeretlek.
- Nem értem.
- Én sem. "

Paulinyi Zsuzsa

6.

"Kimondani azt, hogy szeretlek, könnyű, ami utána jön, az már rázósabb."

Sex és New York C.film

Nézd meg másik cikkünket is :

15 gyönyörű hely, legszebb turista helyek képekben

7.

" Mindennap azt hiszem, máris fokozhatatlanul szeretlek. És másnap mindig arra ébredek, hogy több vagy nekem, mint tegnap."

Vavyan Fable

8.

"Egymás után jöhetnek a megszokott hétköznapok, de veled minden egyes napnak más színe van és más lelke, ezt nevezik szerelemnek?"

9.

legszebb szerelmes idézetek

" Ha választhatnék egy saját csillagot,akkor a kék szemeid választanám,mert tudom, hogy mindig haza vezetnek, és majd ha minden elsötétül, akkor is ragyogni fognak."

10.

Legszebb szerelmes idézetek

" Egyszer majd, mikor az utcán épp összefutunk, oda fogok lépni hozzád és csak annyit mondok :Köszönöm.  ~ Azt ,hogy nélküled boldogabban élhettem.Majd egyszer, ezt fogom mondani, de ma még szeretlek."

Sajnos előfordul, hogy nem működik egy kapcsolat, vagy, hogy két ember egyszerűen nem illik egymáshoz. Én hiszek benne, hogy minden okkal történik és , ami megtörtént, az nem akkor, hanem talán majd csak később válik világossá . Mikor pár év múlva visszatekintesz rájössz, hogy volt, akinek nem volt helye az életedben és volt, akit el kellett engedni,mert te nem voltál része az életének. Lesz valaki, aki majd ott fog várni téged, valamelyik eldugott kis kapu aljban és úgy fog rád nézni, mintha te lennél az utolsó csillag az égen. A legszebb szerelmes idézetek között sokszor a legszomorúbbak is helyet kapnak.

11.

" Megláttalak ,megismertelek és tudtam, hogy már csak két lehetőségem maradt ,visszafordulok most, vagy hozzád megyek."

12.

szerelmes idézetek

" Egy kósza és sejtelmes mosoly, ennyi volt, amivel megszüntetted a lehetetlen fogalmát."

13.

"Már ott leszel a levegőben,a szememben ,a lelkemben és, ha akarnálak sem tudnálak,már nem megismerni"

14.

"Ha egyszer elmész ugye veled mehetek?"

15.

"Ugye, ha megöregszem és ráncos leszek, már neked sem lesz olyan  jó a szemed, és nem fogod majd észrevenni,hogy elrepült a idő?"

16.

"Még egyszer megpróbálom és feléd lépek egyet, de ha nem leszel közelebb megfordulok és futva sem fogsz utolérni, édes"

Remélem tetszett a legszebb szerelmes idézetek listánk. Ha szereted az idézeteket és tovább olvasgatnál, akkor nézd meg ezt a topp listánkat is, ami a legszebb idézetek a nőkről szól, és itt találhatjátok meg : :Top 15 legszebb idézetek a nőkről

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

1 Comment

Leave a Response