Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Az új Obag táskák

Hazánkban is nagy rajongásnak örvend az Obag nevezetű táska, amely Olaszországból indulva bejárta a világot. A rajgosása már csak , azért sem csökken , mert megálmodói mindig képesek valami kis újdonságot csempészni az ötletükbe. Így jönnek folyamatosan ki a legújabb formájú és színű táskák, és higgyétek el nagyon könnyen rá lehet kattani.

Beleszeretsz először egybe , aztán egy-két fülbe, illetve belsőbe is , majd könnyen jön a második a táska és így tovább, a határ a csillagos ég, na meg a pénztárcád nem utolsó sorban 😉 Az Obag hírneve tehát szárnyakat kapott. Most azonban valami merően új dologba fogtak bele.

A cél az volt , hogy az eddig megszokott színek és formák megmaradjanak, de legyen egy kicsit mégis nyárias és elég vagány , ahhoz, hogy nevét hűen tarthassa. Tehát megszülettek a virág díszítések, amivel az O bag  táska elfog varázsolni a nyár és a vidámság hangulatába:)) háromféle újdonsült virágdíszítéssel találkoztam , amit meg is mutatok nektek , több képben is , hogy a színeit is megtudjátok lesni.

a nyílnál tudod megnézni , ha tovább lépsz 🙂

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response