EgyébTáskák/Cipők

Obag táskák, ahogy még nem láttad, ezen megfogsz lepődni !

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Az új Obag táskák

Hazánkban is nagy rajongásnak örvend az Obag nevezetű táska, amely Olaszországból indulva bejárta a világot. A rajgosása már csak , azért sem csökken , mert megálmodói mindig képesek valami kis újdonságot csempészni az ötletükbe. Így jönnek folyamatosan ki a legújabb formájú és színű táskák, és higgyétek el nagyon könnyen rá lehet kattani.

Beleszeretsz először egybe , aztán egy-két fülbe, illetve belsőbe is , majd könnyen jön a második a táska és így tovább, a határ a csillagos ég, na meg a pénztárcád nem utolsó sorban 😉 Az Obag hírneve tehát szárnyakat kapott. Most azonban valami merően új dologba fogtak bele.

A cél az volt , hogy az eddig megszokott színek és formák megmaradjanak, de legyen egy kicsit mégis nyárias és elég vagány , ahhoz, hogy nevét hűen tarthassa. Tehát megszülettek a virág díszítések, amivel az O bag  táska elfog varázsolni a nyár és a vidámság hangulatába:)) háromféle újdonsült virágdíszítéssel találkoztam , amit meg is mutatok nektek , több képben is , hogy a színeit is megtudjátok lesni.

a nyílnál tudod megnézni , ha tovább lépsz 🙂

.

A füllel vehető virág dísz, illetve a charm ként szolgáló logó virág dísz. Mindkét verziója igazán csajos, nyárias 🙂

Ugyan ez fehér- kék kombinációban. Az O bag színéhez passzolót, lehet választani, hiszen rengeted színnel készültek a tervezők.

2.

A legfeltűnőbb és legextrémebb nyári o bag táska virág minta a lyukasztásos. Ezzel a vagány mintázattal tuti biztos megnéznek majd az utcán, egy dögös színt választva , pedig biztosan lesznek irigylőid is rá , de ez tényleg csak a bevállalósabb csajok táskája, hiszen egy szolidabb, visszafogottabb lánynak talán túl feltűnő is lenne ez a darab , nekik a következő oldalon ajánlok majd virág mintát 😉

Természetesen ez is sok színben megtalálható már. Tudtommal fehér, kék , szürke, és papaya színben is , de lehetségesek további változatai is.

És végül a visszafogottabb, szolidabb, de ugyan akkor nyárias viselet kedvelőinek itt a táskára díszíthető virágok. Ezek szolidak, nőcisek és , mégis szembetűnő  táskák.

Természetesen , ebből is lehet egy kicsit variálni és ha nem vonz az ennyire egybepasszoló színhatás, akkor fel lehet egy kicsit turbózni is a viseletet.

Látod? Így már egy kicsit belevalósabb ugye? 😉

Tehát idén nyáron is : Határ a csillagos ég , na meg a képzelet! 🙂

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response