Táskák/Cipők

10+1 legszebb obag moon belső

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Az idén jött be és páratlan sikert aratott körünkbe az obag moon változata. Nem csoda, hogy ekkora sikere volt, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően , könnyen hordozható és nagyon mutatós darab. vállpánton keresztbe is hordható vagy akár középen megfogva kézben is vihető. Ráadásul  rengeteg gyönyörű színben választható már. Cikkemben bemutatom, hogy melyek , az általam legjobban kedvelt összeállítások,

moon belsők.

A next gombra kattintva tudod megnézegetni a képeket.

1.

Ez a csodaszép O bag táska belső színes, ugyanakkor elegáns. Tökéletesen feldobhatja , bármelyik visszafogott szettet egy kis vidám játékosság. A fehér testhez különösen ajánlott a kicsit színesebb kiegészítő, hogy látványosabb legyen.

2.

Élénk szín és a csipke egy kis bájt csempész bele az Obag moon -ba Ez a cseresznye szín amúgy is csodálatosan szépen mutat. 

3.

Ha szolidabb összeállításra  vágysz válassz a O bag moon táska testedhez hasonló színű belsőt. Ez egyszerű és nagyszerűen mutat. Összeszedettséget sugall 🙂

4.

Gyönyörű színe egyből magával ragadott. Szolid, csinos és mégis színes . Tökéletes kombináció. Egy vöröses táskatesthez szuperül mutat az Obag moon -ba.

5.

Élénk nyárias, egyszerű kis belsők az Obag táskába . Ez a türkiz szín nagyon szép, tökéletesen párt alkot  a szolid zöld táskatesttel.

6.

Elvarázsolóan szép ez az elegáns arannyal futtatott  táskabelső. Akár színházba is hordható ez az összeállítás.

7.

Mintha egy festővászon lenne. A színek szépen egybefolynak és elvarázsolóan néz ki ez a belső. Egyszerű fehér, sárga színű moon táska testeket is könnyedén érdekessé tehet. Nyárias hangulatot kelt.

8.

Ez az egyik legelegánsabb összeállítás, amit láttam. Az arany szép, díszes mintázattal futtatva díszíti az amúgy is szolid bézs színű testet.

9.

Élénk, játékos, bohókás obag  moon belső a vidám lelkek számára. 🙂

10.

a kék virágos vidám és szuper pozitív hangulatú táska belső. A másik kettő, inkább az egyszerűséget képviseli, fakóbb színekkel. a középsőnek, mondjuk elragadó a játékossága megfogott a táskába

+1

olyan hatása van , mintha csak egy festmény lenne megörökítve a obag moon táskánkon. A színek ragyognak , a virágok szépek és boldog, nyárias vidámsága átjárja a tulajdonos hangulatát is. 🙂

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response