Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

10.Fehérneműs képsorozat

Bevállalós ajándék ötlet

Szerinted,hogy reagálna a párod,ha átnyújtanál egy képsorozatot magadról? Eldobná az agyát? 😉 Légy merész és készíttess magadról valami igazán izgalmasat. Hidd el az önbizalmadon is hatalmasat tud lendíteni,és nem utolsó sorban javasolhatnánk a Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak cikkben meglepőbb meglepetést egy férfi számára?

 

 

 

 

11. Ásvány karkötők- Valentin napi ajándék ötletek  férfiaknak

Valentin napi ajándékok férfiaknak
Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

Manapság egyre elterjedtebbek az ásványkarkötők,mind a nők mind  férfiak számára. Az ásványok képesek új energiákkal feltölteni és kihatnak a közérzetünkre. Minden ásványnak megvannak a maga gyógyító hatásai . Olyan ásványkarkötőt kell választani,ami  a leginkább illik viselőjéhez,és a  leginkább tud azonosulni  annak sajátos jó tulajdonágaival is.

Rengeteg ásványkarkötőt találni,de az ásványok eredetiségére nagyon kell figyelni,hisz itt könnyen átverhetnek hamisított ásványokkal.Férfiak is imádják,hisz natúr mégis jó érzés a viselése ,a gumis verziójával,pedig elbabrálhat az ember gondolkodás közben. Válassz a párodhoz leginkább  illő ásványkarkötőt. Tökéletes választás ez a  Valentin napi ajándék ötletek  férfiaknak.

 

 

12. A Doboz

Izgi meglepi ajándék

Otthoni szabadulószobás hangulatú játék. Havi előfizetés egy vagány nyomozós játékhoz,amit havonta küldenek el számotokra fox poston. Izgalmas rejtélyt kell megoldani a kanapén ülve.

 

 

 

13. Wellness hétvége

Wellness ajándék ötlet férfiaknak

Rátok fér a lazítás? Ha már hosszan és fárasztóan bonyolultan indult az év eleje,lepd meg párodat egy wellness hétvégével. Nem kell sokat utazni,ha egy kis lazításra vágyik az ember. Rengeted hely várja jakuzzival és fűtött szaunával az oda érkező ,átfagyott vendégeket. Induljon a kikapcsolódás.

 

 

 

14. Láb masszírozó/masszírozó matrac – lazítós Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

Relax ajándék ötlet férfiaknak

Ha mégis inkább a fizikai ajándékok híve vagy,esetleg egyik ötlet sem keltette fel az érdeklődésed,akkor csekkold le a masszázs matracokat Ezeket bármilyen székbe vagy fotelbe el lehet helyezni,és könnyen mozdíthatóak(elrakható,elővehető).A láb masszírozó szintén,a legjobb Valentin napi ajándék ötletek  férfiaknak egyike,hiszen minden fáradt lábnak kijár egy kis kényeztetés.

15. Tanfolyam

Romantikázás pároknak
Romantikázás pároknak

Nem vágyik a párod már régóta valamilyen tanfolyamra? A Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak ezen programjával nem csak meglepetést ,tudást is kap az ajándékozott Nincs valami,ami érdekli és szívesen beletudna merülni? esetleg ketten is elmehetnétek egy workshopra. Ha a párodat is érdekli a konyha,akkor egy közös főzés ,esetleg új recepteket is tanulhattok. A sütikkel ,hogy álltok? Ha nem csak enni szeretitek együtt,akkor hajrá,tanuljatok meg valami különleges édességet.Ilyen tanfolyamokból rengeteg  fajta jön velünk szembe az interneten. Csak meg kell találni,hogy mi az ami mindkettőtöknél kikapcsolódást tudna okozni. Lessétek meg a bal agyféltekés rajzolást,vagy tanuljatok egy nyelvet közösen, hidd el jó móka lesz és még fejlődtök is közben.

 

16. Élmény lövészet

Lövöldözős ajándék ötletek férfiaknak

Akár igazi fegyvereket is kipróbálhattok,egy élménylövészet keretében. Lessetek bele ebbe az izgalmas és titkos világba. Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak szuper ötlet. Biztos érdekelt már ,hogy mennyire nehéz egy fegyver. Milyen,érzés,amikor a céltábla közepét találod el,vagy ahhoz nagyon közel?- Biztosak vagyunk benne,hogy felemelő. Lepd meg párod,akár egy ilyen vagány  élménnyel. Biztosan tetszene neki,egy ilyen merész meglepetés.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response