Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Legszebb téli köröm minták 2018

A tél ,csakúgy mint a nyár egy sokkal gazdagabb színvilágot tesz lehetővé.Ősszel kénytelenek vagyunk kicsit visszafogni magunkat. Szürkébb,barnább, feketébb köntösbe bújik a város és számunkra is szűkebb színskála áll rendelkezésre,ha a körmeinkről vagy ruháinkról van szó. A Tél egybefonódik kicsit a karácsonnyal , kicsit a szilveszterrel,így a vörös ,arany, ezüst színek az ünnepiesség legjobb színei. Mind-e mellett, ne feledkezzünk meg,arról,hogy nem csak az ünnepek vannak. Télen választhatunk kékes,fehéres  árnyalatokat,melyek a gyönyörű havasi táj hangulatát idézik.Ebben az időszakban felkapottak a thermo hatású körmök,amelyek az időjárás vagy is inkább a külső hőmérséklettől változtatja a színét. A másik igazán kedvelt megoldás ilyenkor, a kötött hatású 3D géllel elkészített téli köröm minták 2018

A téli időszakban a kezeinknek is szüksége van ápolásra és törődésre. Ne feledkezz meg a kézkrém használatáról sem ,hiszen így lesznek körmeid is ragyogóan szépek és látványosak. Remélem ez a top lista segít megtalálni a tökéletes körmöt számodra,ebben a hideg időjárásban.

A téli köröm minták 2018 top listánkban megtalálhatjátok a tökéletes körmöt magatoknak ,erre a téli időszakra. A Képek között a nyilakkal tudsz lépkedni.

1.

Ez egy igazán díszes karácsonyi köröm minta 2018 -as absztraktabb kivitelezésben. Az arany csillám,ilyenkor előtérbe kerül az ünnepekkel. Ha igazán merész műköröm mintára vágysz,akkor ne hagyd ki a csillogást a téli hónapokban.

Egy tájképet megfestve a csillámporból nagyon látványos hatást lehet elérni,de vigyázz,hogy csak jó kézügyességgel rendelkező körmös fogjon neki,mert az elrontott csillámos, kivehetetlen képek,nem igazán dobják fel a kezeidet.

A vörös és arany szín tökéletes választás az ünnepek közeledtével, és , ameddig várod az ünnepeket,addig is lesz egy fennkölt hangulata az amúgy unalmas hétköznapoknak.

Ha inkább a legszebb karácsonyi köröm minták között érzed ,hogy megtalálnád a tökéletes műkörmöt, Idén  az aranyat,ezüstöt és  a bronz színt is használhatod.Tökéletes befutók az idei karácsonykor. Ezek a színek,azért jó választások,mert Szilveszterkor is tökéletesen passzolhatnak ,majd az Újévi rucidhoz is .

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response