Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

 

47.

Képtalálat a következőre: „Border Collie”

Border Collie

A Border Collie nem csak szépségéről és aranyosságáról ismert, hanem kiváló intelligenciájával is kimagaslik a kutyatársaitól, hiszen az egyik legokosabb kutyafajták közé sorolják, meg természetesen a legaranyosabb kutyafajták közé. Származási helye Skócia , hiszen kezdetben tipikusan pásztorkutyaként szolgált. Magassága 44-55 cm nagyjából. Testtömege 15-20 kg. Bátor és ugyanakkor játékos kutyának tartják. Intelligenciája hozzájárul, hogy családbarát kutyafajták , ráadásul tökéletes társ talál benne az ember.

46.

Képtalálat a következőre: „Francia Bulldog”

Francia buldog

Ez a kutyafajta nagyon elterjedt , szóval vigyázni kell , mert túlszaporodása káros lehet a kutyusok egészségére és könnyen megbetegedhetnek , esetleg már örökletes betegséggel születhetnek. A legaranyosabb kutyafajták között dobogón végezné. Kis termete miatt nagyon kedvelt, hiszen lakásban is tartható. Nagyon szeretetéhes és játékos.Gazdája mellett hűségesen kitart és vele marad ha boldog, ha szomorú. Testtömege 8-14 kg közé tehető, tehát szobakutyának megfelelő.

45.

Képtalálat a következőre: „Mopsz”

Mopsz

Kicsit hasonlít a kinézete a Francia buldoghoz, kis benyomott arca miatt. A Mopsz 30-32 cm magasra nő, Testtömege 6-8 kg. Színe lehet fekete, bézsszínű, barackszínű és ezüst is. Nagyon szereti a gyerekeket és nagyon családbarát kutyafajták .

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)