Best

Top 50 legaranyosabb kutya fajták

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Fontos ! : A következő oldalra kattintva megtalálod a kutyusokat felsorolva, mindig a következő nyílra kattintva tudod megnézni a következőt.!!!!!!

A kutya az ember legjobb barátja mondják és milyen igaz. Leghűségesebb  barát és társ. Akinek van vagy volt kutyája az tudja, hogy a kutya képes megérezni ha rossz kedved van és hozzád bújik megnevetett vagy megnyalja az arcodat és neked máris jobb kedved lesz, mert tudod, hogy nem vagy egyedül ebben a mai magányos világban ,

hiszen itt mindenki magányos, gyűjti a barátokat, ismerősöket az ember, aztán ha bajba kerül, vagy éppen rossz kedved van , akkor hol vannak ezek az állítólagos barátok,hirtelen egyedül maradsz , egyedül a problémáiddal, egyedül a tudattal, hogy senki se fog felsegíteni, abból az átkozott gödörből. Akkor és ott egy kutya , aki csak éppen megnyalja az arcod, vagy hozzád bújik maga a megkönnyebbülés maga a támasz , aki segít kimászni még a legnagyobb gödörből is . ( Kép alatt folytatódik)

A legaranyosabb teremtés a világon egy hű támasz. Mindegy, hogy milyen fajta, mindegy, hogy keverék-e vagy sem , akkor is ő lesz számodra a legaranyosabb kutya, legokosabb kutya.

 A kutyák a leghűségesebbek tehát, ez tény. Általában a legokosabb kutyák nagyobb testűek , a kisebb testű társaik, pedig a legaranyosabb kutyák titulussal bírnak , általában, de ez persze fajtától és személyiségtől eltérő lehet, meg hát ugyebár kinek melyik. Most összeszedtem nektek a legaranyosabb kutyákat. Az összeállítás változó, találsz közte kis és nagytestű kutyákat egyaránt .

A nyíllal tudsz tovább lépkedni a képekre !!!!!!!!!!!!!!

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)