BestDivat

Top 10+5 egyszerű halloween sminkek 2018

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Közeledik a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Halloween. A hagyomány eredete a keltákhoz nyúlik vissza. Úgy tartják, ilyenkor vándorolnak a holtak lelkei. Régen különböző szertartásokat rendeztek és áldozatokat mutattak fel. Innen ered,hogy az emberek beöltöznek ijesztő jelmezekbe és sminkek mögé bújnak. A főként Amerikában megtartott szokás mára Magyarországon is egyre kedveltebb ,inkább csak szórakozási lehetőségként. Ebben az időszakban rengeteg eseményt, bulit szerveznek,ennek az ünnepnek a nevében. Összeállítottunk nektek egy Top 15 listát,hogy ti is elkészíthessetek magatoknak egyszerű halloween sminkek ötleteinket. igyekeztünk olyan  összeállítást csinálni,hogy ne essen nehezetekre megcsinálni egy péntek esti bulira készülődve,vagy már alapozott jó kedvel a társaságban is könnyen elkészíthető legyen. Remélem tetszeni fog az összeállítás, ha sikerült megcsinálnod/megcsinálnotok, küldjetek,töltsetek fel képeket a facebook oldalunkra,hogy mások is megijedhessenek tőle .

A következő gombra kattintva tudtok lapozgatni.

Nézd meg az egyszerű halloween dekorációk  cikkünket is utána : https://csajokoldala.hu/legjobb-halloween-dekoraciok/

15.

Egyszerűen elkészíthető és ötletes smink . Fekete és sárga szemfestékkel könnyen megfesthetőek az alapvonások. Fekete szemceruzával két egyszerű vonallal megrajzolhatóak a denevérek.A fekete rúzs nagyon fontos kelléke a sminknek,úgyhogy ha lehet használd. Egy tipp: Használj smink fixáló spray-t ,mert a fekete rúzs könnyen elkenődhet.

Halloween

14

Ha találsz piros tust,akkor azzal a legkönnyebb elkészíteni ezt az egyszerű halloween sminkek 2018 variációt.Használhatsz piros szemhéjárnyalót vagy ha más nincs kéznél,akkor piros szájceruzával is kivitelezhető ez a smink,csak kicsit nehezebb.

13.

egyszerű halloween sminkek 2018

Ehhez nem szükséges rengeteg pénzt rászánod,hogy olyan sminkeket vegyél,amit máskor nem fogsz tudni használni.Egy fekete szemceruzásra és egy vörös rúzsra lesz csak szükséged. Márpedig,egy vörös rúzs minden nőnek,előbb utóbb a készletébe kell,hogy legyen.

12.

Ez a smink ,igényel némi odafigyelést és kézügyességet,meg persze sminket. Narancssárga szemhéjfestéket elég nehéz beszerezni, de narancssárga arcfestéket találhatsz a boltokban.Válasz nagyon sötét fekete szemfestéket,hogy látványos legyen a kontraszt.

11.

Egy fekete szemceruzával könnyedén elkészíthető ez az egyszerű haloween sminkek 2018 darab. Ha még ütősebb sminket akarsz fesd előtte fehérre az arcodat vagy használj színes sminket mellé.

10.

Rajzolj rémisztő órás szájat. Használj sok fehér piros festéket és maszatold el úgy,hogy véresnek tűnjön tőle az arcod. A feketére kifestett szemedet is maszatold el,hogy kicsit elkenődött hatása legyen.

9.

Ugye láttátok a Halott menyasszonyt ? Igazán dögös sminket tusz csinálni némi kék festékkel és egy kis szemceruzával. A szemceruzával rajzolj kis sebhelyeket . A szemednél figyelj rá,hogy sötétebb kéket használj egy árnyalattal,így jobban kiemeli.

8.

Pókhálót egyszerűen tudsz rajzolni . Jól figyeld meg a vonalakat és az íveket,ezek után te is meg tudod rajzolni a pókhálós szemet. Akár a nyakadra is festhetsz,ehhez hasonló  pókhálót

7.

A Fűrész tökéletesen beleillik az ijesztő ,de ugyanakkor egyszerű halloween sminkek 2018 kategóriába. A kép alapján könnyen eltudod készíteni. Szerezz be fekete és piros szemceruzát,illetve egy piros rúzst. A vörös kontaktlencse már ízlés dolga,de igazán jó az összhatása.

6.

Nagyon dögös tud lenni a smink,ha csak a felét készíted el a másik fele,pedig csak legyen dögös. Lehetne jobb kombináció egy félelmetes és egy dögös oldal?.

5.

Az egyszerű halloween sminkek 2018 listánkban még nem jelent meg ,de tipikus smink trükk a fehérre festet arc. A fekete kontúrok erősebben kirajzolódnak ezáltal és ijesztőbb hatást ér el.

Egyszerű halloween sminkek

4.

Ha a cél nem az ijesztés,hanem csak a átmaszkírozás ,akkor aranyos kis cicává is sminkelheted magad. Kicsit fel is dobhatod és lehetsz ,akár ijesztő kis cica is ,ha kensz egy kis vörös rúzst a szájad szélére és finoman elkened azt.

3.

Szomorú pantomimes. Mi lehetne ijesztőbb egy néma ,szomorú fehér arcnál?. A legjobb,hogy minimális rajztudást igényel csak.

2.

Ez  egy igazán különleges darabja. Kék arcfestékre szükséged lesz hozzá,meg egy kis ügyességre. Az orrnál kifejezetten figyelj,mert fontos,hogy a színekkel és árnyékokkal jól tudj játszani.

 

1.

Néha az egyszerű dolgok a legjobbak. Ezt a denevér mintát könnyen megrajzolhatod te is ,ha ellesed a vonalakat a képről. vastagabb szemceruzával próbálkozz,hogy látványosabb legyen .

Ha még többre vágysz nézd meg az egyszerű halloween dekorációk cikkünket is  :https://csajokoldala.hu/legjobb-halloween-dekoraciok/

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez! :)

Leave a Response